Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 2

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (552)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Jako nefanoušek her a člověk, který moc nepochopil konec jedničky, jsem místy opět nechápal. Ale nějak mě to během sledování zajímalo, jak to bude dál, tak to není zrovna blbá vizitka, tak by to mělo být. Scénář, triky, prostě nic není sice nějak špičkové, ale v rámci žánru jsem i tak lehce spokojen, i když to celé vlastně moc nechápu :D ()

Drolin 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečný film, podobně jako jiné adaptace videoher. Není mi zcela jasné, pro koho je Silent Hill 3D tvořen - herní série je nadprůměrně kvalitní, tedy racionální volba padne na ni (při případném chtěném seznámení), a fanoušci série SH3D nanejvýše přijmou jako z části atmosférickou, ale jen mechanicky poslepovanou změť událostí prostých interaktivity. Přesto, jde o méně chaotický film než byl první díl z roku 2006 a koncový kvalitativní rozdíl není nijak závratný, jak by mohlo obecné přijmutí napovídat. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Oceňujem, že táto snímka neignoruje jednotku, ale sa na ňu snaží plynulo a logicky nadviazať, ale to je málo. Film sa dosť dlho odkladal a prestrihával a výsledok pôsobí... čudne? Nedorobene? Neviem, tak nejako. Občas režisér príde so zaujímavým nápadom ("panenkový démon"), ale väčšinou sa len nudíte a nevytrhne to ani dosť samoúčeln gore. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že jeden SH stačil. Ono, vyždímat ze stejného prostředí (které je, řekl bych, slabší, než v prvním díle) něco nového, dá zabrat a bylo to patrné i při návratu do Silent Hill. Atmosféra se vypařila jako pára nad hrncem a hlavní hrdinka na radu Mitchell prostě neposlouchá a jde si za svými pitomými sny. Ba co víc, je tak blbá, že couvá v místnosti, do které právě vešla!!! Oba mladé představitele bych ještě nechal rozkoukat se v seriálech. 30% ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt, že je to příšerně natočené, tak to ani nedává smysl. Zvraty se dějí náhodně a jsou pěkně debilní. O postavy ztratí člověk zájem po pár minutách (hello, Twilight) a pak už se to jen nudně vleče, aby vše završilo trapné finále s otevřenými vrátky pro případné pokračování. A těch pár hezkých monster vydrží na plátně sotva pár minut. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Scénář měl původně stejně jako v případě prvního dílu napsat Roger Avary. Kvůli řízení v opilosti a zranění člověka byl však odsouzen k jednomu roku odnětí svobody, čímž zastavil produkci celého filmu. Studio na podzim 2010 nakonec najalo M.J. Bassetta, aby napsal scénář a film režíroval. (Freshoun)
  • Výroba filmu byla zpožděna kvůli masivní sněhové bouři, která štáb při natáčení v Cambridge v Ontariu zastihla 23. března 2011. (S.U.E.S.)
  • Maskovanie herca Roberta Campanellu za Red Pyramid trvalo približne pol hodiny, čo je 6-krát kratšie oproti trom hodinám v prvom dieli série. (8HitBoy)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama