Reklama

Reklama

Návrat do Silent Hill 3D

  • Francie Silent Hill : Révélation 3D (více)
Trailer 1

VOD (1)

Už několik let je Heather na útěku před temnými silami. V den svých osmnáctých narozenin, po strašných nočních můrách a náhlém zmizení otce, si uvědomí, že už není tou Heather, kterou bývala. Toto nové poznání ji zavede hluboko do světa démonů a hrozí jí věčné uvěznění v Silent Hill. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (553)

666teen 

všechny recenze uživatele

Ned Stark má po první sérii Hry o trůny volno a Jon Sníh má pauzu, takže Silent Hill podruhé. No, poprvé bylo líp. Nicméně vybydlený a doutnající hornický zapadákov má svoje kouzlo i bez joysticku. P.S. A to jsem neseděl se ségrou v multikině s 3D brýlemi na vodnaté hlavě a nehýkal jako pyča: "Jéééé!" ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono by se určitě našlo pár pěknejch záběrů, který by se daly řadit ke špičce ve svym oboru a neurazily mě ani hellraiserovský monstra. Jenže ona to byla strašně nudná sračka, příšerně zahraná a ještě hůř natočená. Navíc to celý dohromady nedávalo smysl. Jediný, co jsem tak nějak pochopil, že se nejspíš můžu "těšit" na trojku. A to bylo taky to jediný, co mě vyděsilo. 10% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvý Silent Hill bol výborný film s pekelnou atmosférou, barkerovskými monštrami, kvalitnými hercami, scenárom a úžasnou Jodelle Ferland. Prvý Silent Hill bol film plný strachu a napätia a niektoré jeho detaily (sirény predovšetkým) patria medzi moje najobľúbenejšie hororové nápady vôbec. Druhý diel nemá takmer nič. Sirény sa ozvú raz, Jodelle nahradia nevýrazná Adelaide Clemens a extra počítačové dievčatko spôsobujúce akurát rozpaky, a monštrá sú poväčšine skopírované z jednotky. Nájde sa aj pár nových - do jedného bolestivo digitálnych (figuríny), rovnako na smiech ako cameá známych hercov (dokonca aj Radha Mitchell iba kazí dojem zo záveru jednotky). Druhý diel je béčko jak vyšité, skôr ako jednotku pripomínajúce kdejaký teen slasher a celé to navyše končí happy endom, ktorý prežijú všetky hlavné postavy (ešte aj Sean Bean!). A s prísľubom ďalšej časti. Dávam tri iba zato, že je to Silent Hill. Edit: Po druhom zhliadnutí znižujem na dve hviezdy. Ten námet mám rád, ale tento film je proste shit. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nevstupuj dvakrát do jedné vagíny nebo do řeky ? No, to je jedno. Když jsem byl v kině a seděl úplně vzááádu viděl jsem před sebou dva páry, jedni furt jenom šukali, tím pádem jsem k filmu měl i speciální komentář typu : dělej to pořádně, nebo příště jdu sama, nebo nemávej těma rukama, když jsem nad tebou, ser na popílek. Takže půlka filmu byli jen skřeky typu Jééééé. Druhý pár, ten nešukal, ale borec pořád pindal do holky, že je hovado a že neumí žrát hranolky. Nedivím se, že byla nakrknutá a nechtěla mu dát ..... Hranolku. Jo a film mě moc nenadchnul, jelikož jsem herní fanda :))), ale několik scének stálo za to, to zas jo ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z toho filmu jsem na rozpacích ... Samozřejmě již podle hodnocení uživatelů je jasné, že je mnohem horší, než původní díl. To je. Původní filmová verze je pro mne jedním z nejlepších neexploitačních hororů, jaké znám. Co dělá videohru od KONAMI tím pravým je atmosféra a ta je kromě jiného kvalitní díky vizualu. To stejné platilo o ději, ke kterémuse přidal i dost kvalitní scénář. To vše tady chybí. Scénář je příšerný. Vizual na dnešní poměry také, vše asi způsobeno 3D zpracováním. Nešikovní tvůrci než aby vypiplali prostory města, tak jej pěkně "vyhladili"a převedli do 3D. Hezké...tak na rok 1990 ... :-( Ale na druhou stranu je zde akce, pořád se tak nějak něco děje, rozhodně jsem se nenudil. Jen prostě to je "zprznění" původní videohry i filmu, což prostě nemůžu odpustit ... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Výroba filmu byla zpožděna kvůli masivní sněhové bouři, která štáb při natáčení v Cambridge v Ontariu zastihla 23. března 2011. (S.U.E.S.)
  • Pri scéne v sanatóriu v izbe so sestričkami, kde Vincent (Kit Harington) leží spútaný na posteli a Sharon (Adelaide Clemens) sa ho snaží uvoľniť, sa Vincent prevráti s celou posteľou, pričom na to použije pravú ruku, ktorú mal však pripútanú. (Proffessor)
  • Vo filme krátko po tom, ako Sharon (Erin Pitt) narazí do Vincenta (Kit Harington), vidno obrázok dievčaťa s moľou pred svojou tvárou. Motív mole sa často objavoval v pôvodnej počítačovej hre a reprezentoval premenu Sharon na Heather (Adelaide Clemens). (8HitBoy)

Související novinky

Od fantasy zpátky k hororu

Od fantasy zpátky k hororu

28.11.2010

Touhle cestou se ubírá kariéra britského sympaťáka Michaela J. Bassetta (foto). Není divu – Solomon Kane byl sice fajn, ale (i díky neuvedení v amerických kinech) na sebe nevydělal a na původně… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (více)

Do vězení, z vězení

Do vězení, z vězení

01.10.2009

Tento týden se roztrhl pytel se zprávami kolem vězení a vězňů – těch filmových i těch skutečných. Jak už určitě víte, ve Švýcarsku byl za své 30 let staré hříchy zatčen Roman Polanski a bude to mít… (více)

Reklama

Reklama