Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

fars 

všechny recenze uživatele

Pokud mate radi prvni dobrodruzstvi Harolda a Kumara, a porad tezce nesete srackoidni dvojku, tohle pro vas bude pecka. Prijemne absurdni humor, waflebot co zabiji lidi, 3D vychytavky co do jiste miry vlastne funguji i ve 2D, bozi Neil Patrick Harris a hlavne navrat ke korenum pratelstvi mezi Haroldem a Kumarem. Popravde moje ctyr hvezdickove hodnoceni je hodne benevolentni, samozrejme to zdaleka neni tak bezchybne, jsou tam i nejake nadbytecne sceny s fekaliemi a zfetovane decko taky bylo moc, ale i pres to jsem si film uzil a po delsi dobe se opravdu pobavil, prijemna uletacka oddychovka. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

"Budete plakať od smiechu a keď nie tak ste idioti" tak tieto silné slová na obale vo mne vzbudili výzvu k tomu aby som zistil či je ten film ozaj taký dobrý. Od smiechu som neplakal to mi bolo jasné ešte pred pozretím, ale musím povedať, že pár vtipných vydarených momentov sa našlo. Úctyhodné bolo zbadať vo dverách veterána Dannyho Treja, ktorý dobre pôsobil aj v rodinnej adaptácií silne rešpektovaného ocinka. Celkom dobre tvorcovia načasovali a využili predvianočné obdobie, ktoré odštartovalo zábavu, pretože úvodný prízemný humor s titulom húlime všetko čo sa dá na vôbec neoslovil. Mohla byť z toho aj lepšia komédia bez niektorých defektovaných scén ako nahliadnutie do šatne tancujúceho kamoša či poníženie Ježiša. Ale zase na druhej strane ak by anjeli v nebi vyzerali tak ako v tomto filme, tak chcem ísť určite do neba, takže dávam 40%. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Naprostá a pro mě hodně nečekaná, kvatliní podívaná. Náramě jsem se u třetího dílu pobavil, kord když 3.díl byl v duchu Vánoc. Povedené a komické 3D scénky, dále Neil Patrick Harris, jehož filmová pasáž v tomto filmu byla fantastická. John Cho a Kal Penn vymýšleli opět samé "bejkárny", jak už jsme byli z předešlých dílů zvyklí. Scéna s neskutečně "propracovaným" plánem jak ukrást vánoční stromeček byla excelentní. ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Zahulíme, uvidíme 3 tak nějak prošumělo koncem roku 2011 bez jakéhokoli většího povšimnutí diváků a přitom se nemá, za co stydět. Stále je to velmi vtipná komedie s již klasickým obsazením ústřední dvojice, nebo chcete-li trojice huličů a kupou jejich nečekaných příhod, tentokrát při honbě za vánočním stromkem. Čekal jsem že to bude pěkná kravina, nakonec jsem se královsky pobavil a zasmál opravdu povedeným situacím a originálním hláškám. Ta přehnanost, která místy bije do očí, už prostě patří k sérii a je nutno ji přehlížet. Navíc ten ruský gangster v podání Eliase Kotease neměl chybu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama