Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke obrovský posun hore - ubudlo prvoplánových nechutností a pribudlo kreatívneho zhúleného humoru. Navyše tretí Harold a Kumar funguje úžasne aj ako vianočný film; je tu prítomný hlúpy úsmev na tvári, Neil Patrick Harris spieva koledy a dostáva kopance do tváre, príde aj animovaná časť s diabolským snehuliakom, sneží tu kokaín, Kumar dostane najlepší a najnebezpečnejší darček na svete a všade počuť detský smiech dievčatka, ktoré je neustále na drogách. No Veselé Vianoce :-) P.S.: Možno príde aj Santa Claus s masívnym krvácaním z hlavy ;-) 70%. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)
  • Kal Penn se kvůli roli ve musel vzdát pozice v Bílém domě. Mimo jiné patřil mezi blízké poradce prezidenta Barracka Obamy. Po skončení filmování se do funkce vrátil. (chelseaman22)

Reklama

Reklama