Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už je spíš sračka, ale ona celkově tato série nikdy nebyla a nebude má krevní skupina. Ti dva vyhulové se sice i tentokrát dostali do několika opravdu povedených ujetých situací, u kterých se divák i zasměje, ale jinak už to bylo spíš trapné, než zábavné. Večírek u dětí ukrajinského zabijáka – ten byl vcelku super (zdrogované dítě OK, dva debílkové prodávající stromky, robůtek ochránce, Kumarův plán vtrhnout do kostela a ukrást stromek taky v pohodě), zbytek už dost sterilní, fekální a trapná podívaná. Začíná tomu docházet dech a polonahá nebo nahá děvčata to moc nezachrání…45% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Docela lituju toho, že mám jenom dvě-dé televizi. Pár efektů mohlo vypadat slušně. Ale o co tu šlo především, byla dobrá zábava a té se mi dostalo vrchovatě. Vydařené pokračování partičky zhulených jedinců, kteří shání po všech čertech vánoční stromek i s čtyřletou dcerou...no dovedete si představit ten kolotoč, když si takový piškotek šňupne heráku? 80% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Styl prvního dílu se nám vrátil a třetí díl je o mnohem lepší jak díl druhý, jen nechápu to horší celkové hodnocení. Já se bavil a schánění stromku takovým stylem se mi prostě zamlouvá a za mě je to krásných 65%. Ubírám hodnocení za kolikrát trapné scénky, kterému se ani tento díl nevyhnul. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Dostal jsem v zásadě přesně to, kvůli čemu mám tuhle prohulenou dvojku rád, akorát všudypřítomná 3D onanie a "wannabe cool" 3D efekty dost otravují. Opět bude na poli spousta šílených vedlejších postav, opět se tu mihne Neil Patrick Harris a jednu speciální hvězdu filmu daruji pro Dannyho Trejo, který filmu dodal ten tolik toužený třetí rozměr :) Trojka neurazí, ale ten příjemný nádech jedničky už to trochu postrádá. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • Představitelé hlavních postav John Cho, Kal Penn a Neil Patrick Harris se setkali i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005), který postava Neila Patricka Harrise ve filmu také zmiňuje. (WincKruspe)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama