Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

"Budete plakať od smiechu a keď nie tak ste idioti" tak tieto silné slová na obale vo mne vzbudili výzvu k tomu aby som zistil či je ten film ozaj taký dobrý. Od smiechu som neplakal to mi bolo jasné ešte pred pozretím, ale musím povedať, že pár vtipných vydarených momentov sa našlo. Úctyhodné bolo zbadať vo dverách veterána Dannyho Treja, ktorý dobre pôsobil aj v rodinnej adaptácií silne rešpektovaného ocinka. Celkom dobre tvorcovia načasovali a využili predvianočné obdobie, ktoré odštartovalo zábavu, pretože úvodný prízemný humor s titulom húlime všetko čo sa dá na vôbec neoslovil. Mohla byť z toho aj lepšia komédia bez niektorých defektovaných scén ako nahliadnutie do šatne tancujúceho kamoša či poníženie Ježiša. Ale zase na druhej strane ak by anjeli v nebi vyzerali tak ako v tomto filme, tak chcem ísť určite do neba, takže dávam 40%. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ujetá vánoční komedie se sjetým prckem, několika good prsaticema, povedenýma 3D efektama (věřím, že povedenýma, protože i ve 2D byly některý scény hodně dobrý), se-střeleným Santa Clausem, dědečkem mafiánem Trejem, R2D2 jako wafle-machine :-) aj. Uvažoval jsem nad čtyřmi hvězdami, ale po opadnutí heroinové euforie jsou "jen" tři ;) Každopádně jsem se několikrát od plic zasmál. Perfektní jsou některé scény vytvořené pro 3D (hlavně ty statické obrazy, to je dobrý nápad a i když jsem odpůrcem 3D, tak věřím, že tenhle film je ve 3D pecka)...Film se až okatě soustřeďuje na propagaci 3D technologie, čímž se ale aspoň vůbec netají. Svůj záměr vypálí pěkně na začátku pěknou reklamou na 3D LED TV jednoho z největších výrobců těhle placek :-)....Nečekejte nic extra, je to jen praštěná, sexistická a zhulená honba za vánočním stromkem :-D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vánoce po "haroldukumarovsku". Místo vánočních dárků se bude rozdávat převážně hrubozrnný humor, pro který je tahle dvojka známá. S Haroldem a Kumarem se setkáváme v období, kdy už spolu nekamarádí. Harold je ženatý s hispánskou kráskou a jeho tchán ho nerespektuje z jistých rasových důvodů, a oproti tomu Kumar stále vydatně hulí kvalitní matroš a vzpamatovává se z rozchodu se svojí přítelkyní. Netrvá to dlouho a tajemný vánoční balíček nerozlučnou dvojku zase svede dohromady. A když navíc shoří sváteční jedle, kterou Harold dostal od svého tchána darem, je to sakramentský důvod, jak o Vánocích prožít noční jízdu plnou karambolů, trapasů, obscénností a bláznivého humoru, který umí namíchat a podat dvojice Kal Penn a John Chu velmi osobitě a originálně. Když jim navíc zdatně sekundují Elias Koteas jako obávaný ruský mafián, Danny Trejo jako obávaný tchán a dále Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz, Melissa Ordway a Neil Patrick Harris v roli sebe sama, je na komedii plnou 3D efektů radost pohledět. Jenže eskapády jsou někdy až nepříjemně nevypointované a divák čeká při každém vtipu, že se umlátí smíchy. Není tomu tak. Nedal se však u třetího pokračování očekávat ohňostroj vtipů a nápadů. Každý ohňostroj jednou skončí, a i tady je ke konci filmu cítit docházející invence. Nebylo to tak výrazné, abych šel s hodnocením dolů. Harold & Kumar dokáží povýšit i méně fungující gagy, a pak se tolik nehledí, jak byl gag trapný. Je sice dávno po Vánocích, ale s prima dvojkou kámošů na celý život, se teprve dají slavit pořádně zábavně a zhuleně. 70% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama