Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

cukorek 

všechny recenze uživatele

"Budete plakať od smiechu a keď nie tak ste idioti" tak tieto silné slová na obale vo mne vzbudili výzvu k tomu aby som zistil či je ten film ozaj taký dobrý. Od smiechu som neplakal to mi bolo jasné ešte pred pozretím, ale musím povedať, že pár vtipných vydarených momentov sa našlo. Úctyhodné bolo zbadať vo dverách veterána Dannyho Treja, ktorý dobre pôsobil aj v rodinnej adaptácií silne rešpektovaného ocinka. Celkom dobre tvorcovia načasovali a využili predvianočné obdobie, ktoré odštartovalo zábavu, pretože úvodný prízemný humor s titulom húlime všetko čo sa dá na vôbec neoslovil. Mohla byť z toho aj lepšia komédia bez niektorých defektovaných scén ako nahliadnutie do šatne tancujúceho kamoša či poníženie Ježiša. Ale zase na druhej strane ak by anjeli v nebi vyzerali tak ako v tomto filme, tak chcem ísť určite do neba, takže dávam 40%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si nedávajú servítku pred ústa, čo dokazuje scénka s katolíckymi kňazmi, malými deťmi a vankúšovou bitkou. Niektoré scény ma takmer šokovali (plastelínový penis ma len zaskočil, ale ten naozajstný... ). A niektoré hlášky boli tak nádherne primitívne, že som skoro spadol zo stoličky („Poď mi namrdať dieťa.“). Je tu plno skvelých vtipov (tlmočník, srnka, Ku-Klux-Klan, návrat Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa). ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak to byl kurva extrém...heh. Přímočará huličská komedie s mojí oblíbenou dvojkou, která nabídla spoustu dobrých hlášek a situací stejně tak jako spoustu trapného humoru a nudných keců. Pořád mě to ale bavilo víc než voloviny typu Epic Movie. Hodnotím vysoko, protože Hardola s Kumarem můžu, komu ale tenhle styl humoru nesedl v minulých dvou dílech bude zklamán až pobouřen.. velice. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela dost velké zklamání. Po dokonalém a takřka kultovním prvním a poměrně slušném druhém díle jsou Haroldovy a Kumarovy Vánoce hodně slabým pokračováním. Je tu pár perfektních fóru u kterých jsem se fakt zasmál, Patrick fuckin' Harris opět pořádně rozsekal, ale film jako celek není příliš konzistentní a jediným kladem jsou tedy jen výborní herci. Těšil jsem se, opravdu jsem se těšil... Málo trávy a přátelství, hodně dementních a trapných scén. Navíc ta šílená vánoční stylizace. Ne, tudy cesta nevede. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou zpět. Po druhém, nepříliš vydařeném díle, se vrací s vánočním dílem ve 3D, se kterým našli právě tu špeku invence a kombinace humoru a absurdity, která trestuhodně chyběla minule. I když se tak vánoční jízda dvou huličů místy opakuje a někdy i trochu otravuje, v celku funguje více než dobře. Rozhodně lépe, než byste čekali. Transformace pohodového hitu v zábavné a přitom jiné pokračování. Kde jinde byste viděli Santa Clause hulit z bonga trávu. A Ježíše vést noční klub v nebi. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)

Reklama

Reklama