Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zbytočné pokračovanie, postavené na jednoduchej zápletke a klišé, ktorá má tento krát prezentovať pravého vianočného ducha s pohľadov dvoch huličov. Tam, kde bol prvý film neuveriteľne zábavný, sa druhý a teraz už aj tretí diel snažia o príliš očividnú komerčnú zábavu. To ale neznamená, že sa tu nenájde pár skvelých scén. Zhulený Santa, decko na kokaine, alebo hod ping pongovou loptičkou. Nejedná sa o výborné scény, ale nedá sa im uprieť určitá dementnosť, ktorá filmu do značnej miery v mnohom pomáha. Inak je to rutinná záležitosť. Harold a Kumar by si zaslúžili poriadne trafený príbeh. Nie len náznaky hlúpostí a nelogickostí. O tom predsa prvý film bol. Určite poteší štek NPH, ktorý krásne vysvetlil mýtus okolo svojej osoby a dokázal si zo seba spraviť fantastickú srandu. Hlavne jeho stretnutie s Ježíšom je nezabudnuteľné. Priemerná komédia, ktorá neurazí a ktorá pripomenie fanúšikom, prečo sa nám prvá časť tak veľmi páčila. 3D efekty nevyužité, alebo až príliš samoúčelné, ale na to sa môžeš jeden vykašlať. Každopádne je to zneisteľné a úsmevné čo sa nedá povedať o mnohých súčasných komédiach. 50% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Průser jak vrata. Zatímco první dva díly byly správně nekorektní, černé, ulítlé, huličské komedie, trojka je vánoční, happy-endová, středoproudová slátanina, plná product placementu a zcela zbytečných 3D pseudo efektů. Chtělo se mi zvracet. Nechat Harolda a Kumara hledat vánoční stromeček? WTF? Nebýt kokainové párty a Wafflebota jdu do odpadu. Pancakes are fucking gay. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou zpět. Po druhém, nepříliš vydařeném díle, se vrací s vánočním dílem ve 3D, se kterým našli právě tu špeku invence a kombinace humoru a absurdity, která trestuhodně chyběla minule. I když se tak vánoční jízda dvou huličů místy opakuje a někdy i trochu otravuje, v celku funguje více než dobře. Rozhodně lépe, než byste čekali. Transformace pohodového hitu v zábavné a přitom jiné pokračování. Kde jinde byste viděli Santa Clause hulit z bonga trávu. A Ježíše vést noční klub v nebi. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak překvapivě jsem se bavil i u 3 dílu, ale zároven podotýkám že mě to už tak nebavilo jako výborná jednička. A tvůrcům vzkazuju, netočte 4 díl a skončete dokavaď Vás mám ještě rád. Příběh začíná pár let po druhém dílu ale divákům je to na prd protože každá postava co hrála v původních dílech vypadá uplně stejně, žádná větší změna. Herci byly výborní, neříkám že hrály bůh ví jak skvěle ale hrály co měly a pobavily mě a to obzvlášť Harris kterej mě svojí celou scénou naprosto dostal a to ho nijak nevyznávám. Pár nápadů bylo dokonalých(Wafflebot) a pár spadaly spíše do nuceného humoru který mi přišel trapnej(scénárista neví kam dál tak nechá hlavního hrdinu sestřelit Santu Clause). I přes všechny neduhy jsem se bavil. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Naprostá a pro mě hodně nečekaná, kvatliní podívaná. Náramě jsem se u třetího dílu pobavil, kord když 3.díl byl v duchu Vánoc. Povedené a komické 3D scénky, dále Neil Patrick Harris, jehož filmová pasáž v tomto filmu byla fantastická. John Cho a Kal Penn vymýšleli opět samé "bejkárny", jak už jsme byli z předešlých dílů zvyklí. Scéna s neskutečně "propracovaným" plánem jak ukrást vánoční stromeček byla excelentní. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Představitelé hlavních postav John Cho, Kal Penn a Neil Patrick Harris se setkali i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005), který postava Neila Patricka Harrise ve filmu také zmiňuje. (WincKruspe)
  • V scéne, kde je Neil Patrick Harris s priateľom v šatni a dohadujú sa o drogách, drží jeho spoločník sáčok v jednej ruke a následne, v ďalšom zábere, ho už má v druhej ruke. (Johnny.ARN)
  • Na konci, když se u Harolda (John Cho) náhle zjeví stromek, můžeme vidět zkrvavenou čepici Santa Clause. O asi minutu později ji má Santa opět na hlavě. (samik81)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno