Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Třetí shledání dvou huličů, Harolda a Kumara. Po vizuální stránce perfektní bláznivina, avšak nelze to brát jinak než jako jednohubku na odpoledne. I když byl nápad s vánočními huliči dobrý, dalo se z toho vyždímat mnohem více, klišé tam bylo teda požehnaně a oproti prvním dvěma dílům prostě nebylo to pravé ořechové, co bych od Harolda s Kumarem čekal. Přemýšlel jsem nad tím, a nebyl jsem nijak zklamán, jen jsem si nějak nevzpomínal na takovou kupu vtípků jako v jedničce či dvojce, 2 hvězdy. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Zklamání je možná daleko větší díky tomu, že první dva díly jsou pro mě opravdu kultovní záležitostí a hlavně nekompromisní kanonádou snadno zapamatovatelných a kultovních hlášek. Very Harold and Kumar Christmas jsou jen opravdu slabým odvarem. Jen pár opravdu vtipných momentů a daleko více těch trapných a nechutných. Celou dobu jsem si říkal proč vlastně tohle dělali. Pro mě zprznění mé teenagerské kultovky. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zbytočné pokračovanie, postavené na jednoduchej zápletke a klišé, ktorá má tento krát prezentovať pravého vianočného ducha s pohľadov dvoch huličov. Tam, kde bol prvý film neuveriteľne zábavný, sa druhý a teraz už aj tretí diel snažia o príliš očividnú komerčnú zábavu. To ale neznamená, že sa tu nenájde pár skvelých scén. Zhulený Santa, decko na kokaine, alebo hod ping pongovou loptičkou. Nejedná sa o výborné scény, ale nedá sa im uprieť určitá dementnosť, ktorá filmu do značnej miery v mnohom pomáha. Inak je to rutinná záležitosť. Harold a Kumar by si zaslúžili poriadne trafený príbeh. Nie len náznaky hlúpostí a nelogickostí. O tom predsa prvý film bol. Určite poteší štek NPH, ktorý krásne vysvetlil mýtus okolo svojej osoby a dokázal si zo seba spraviť fantastickú srandu. Hlavne jeho stretnutie s Ježíšom je nezabudnuteľné. Priemerná komédia, ktorá neurazí a ktorá pripomenie fanúšikom, prečo sa nám prvá časť tak veľmi páčila. 3D efekty nevyužité, alebo až príliš samoúčelné, ale na to sa môžeš jeden vykašlať. Každopádne je to zneisteľné a úsmevné čo sa nedá povedať o mnohých súčasných komédiach. 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)
  • Kal Penn se kvůli roli ve musel vzdát pozice v Bílém domě. Mimo jiné patřil mezi blízké poradce prezidenta Barracka Obamy. Po skončení filmování se do funkce vrátil. (chelseaman22)

Reklama

Reklama