Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to naprosto neintelgentní a nehudební...3 vypatlané krysy zpomalenými a pak znovu rychle přehrátými nahrávkami hlasů lidí jsou podle mě naprosto nepochopitelně oblíbené pro svůj "zpěv". V tomto díle se jejich řady rozšiřují o jakési tři další krysy ženského rodu, které chtějí udělat podobný comeback jako jejich předchůdci stejné rasy.Pravděpodobnost, že někde uvidím mluvící krysy je asi taková, že mě můj osud obdaří tím, že mě trefí dřív, než budu maturovat takže podle mě naprostá blbost a hlavně pustit si to ještě jednou tak to se raději odstřelím.Jedna * za samomluvu herců představa, že bych hrála a mluvila na stůl je zvláštní. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že si celkem slušná jednička takhle nehorázně zkazila pověst. Alvin a Chipmunkové 2 nemá žádnou cílovou skupinu, na níž by se mohl zaměřit. Nemá pořádný příběh, postavy, písničky, po pravdě mě nenapadá nic kladného, KROMĚ! Kromě faktu, že vás vlastně ta návštěva kina zas tak moc nenaštve. Ano, jde o špatný film, ne ale nějak otravný či nepříjemně vlezlý. Nejedná se vyloženě o „čisté zlo“, jak tomu bývá u některých (obvykle českých) snímků. Neumřete u něj, což je záslužné. Akorát vás prostě nebude bavit. ()

Reklama

nogi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu Chucka/tobyho (=Zachary Levi), mýho oblíbenýho herce, jak se k tomu mohl prpůjčit, jako jediný z živých herců tam má o něco větší roli a teda, románek "pro rodicče" aby se nenudili se moc nekonal -ach nééé, to byl trapas... Chudák dítě, co sedělo vedle mě, já se tam klepala hystrickym smíchem... Tak zoufalý to bylo... Nazačátku jsem myslela, dám jednu hvězdu jen kvůli Levimu, ale chyba lávky, druhá polovina filmu byla natolik WTF?! OMfG! ROFL!, že jsem prostě přehodnotila a dala odpad!... Jediné co stojí trochu za to je pár přezpívnných hitovek... xD Helium forever!!! xD ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani výměna režiséra a dvou scénáristů bůhvíjak nepomohla. Betty Thomas má sice se zvířaty zkušenosti z filmu Dr. Dolittle a scénáristé zase pracovali na různých animovaných filmech, leč ani to filmu extra nepomohlo. Snímek je vlastně kopií prvního. Chipmunkové jsou sice slavní, ale objevují se Chipettky. A opět je Ian přemlouvá, aby zpívaly, zpívaly a co nejvíc z nich chce vytřískat (to už tu jednou bylo). A ony, stejně jako před nimi kluci, také zjišťují, co je zač, a nakonec mu utečou, stanou se všichni přáteli a pohádky je konec. Pár úsměvných scén s babčou nebo ve škole by se našlo, dvojka však nejenže nepřinesla nic nového (i téma apelování na přátelství je opět stejné), ale dokonce kopíruje sebe sama. Tak si skoro říkám, zda ještě tvůrci mohou přijít s něčím novým. Jenže u trojky se objeví již třetí režisér a tak je tu snaha evidentní - vytřískat co nejvíc. Z tématu i diváků. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama