Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kolumbijské džungli není kam uniknout... a tajný tým americké armády je nucen dělat vlastní rozhodnutí. Vzrušující a explozivní nový film ze série Za nepřátelskou linií vás tentokrát zavede do úplně nového prostředí! Kolumbií zmítá chaos, protože proti sobě bojují vládní úřady a povstalci. Členové speciálního týmu se vydávají na tajnou misi, při které mají sledovat setkání dvou znepřátelených frakcí. Místo toho musí čelit obvinění z vraždy vůdců obou stran! Ocitli se daleko od domova, opuštěni vlastní vládou, přesto musí přežít tak dlouho, aby prokázali svou nevinu a ještě zabránili brutální válce rozšířit se za hranice. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aby toho nebylo málo, tak se děj pro jistotu přesune i do Jižní Ameriky do kolumbijské džungle. Zase tu máme jinou vojenskou jednotku, jiné herce, tentokrát i nějaké trochu známější, ale je to nuda a popravdě se na to už moc nedá koukat. Tohle nemá silné postavy, nemá to silný příběh, nemá to silného nic. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Opravdu chápu, že je to kvalita VHS, sám to přiznám, jenže trojka dvojku úplně nehorázným stylem rozdrtila, tohle jsem vážně nečekal a mrzí mně zdejší hodnocení, protože negativní špunty se ve filmu hledají těžko, snad scénář je opravdu stupidní, ale bez něj by nebyla akce a takřka nic, možná kamera, občas se sebou házela, malinko nepřehlednost, že proti komu vlastně hraje skupina hrdinů, to jsou však minimální drobečky, nad kterýma lze mávnout rukou. Jinak je film nasekaný akcí, která je opravdu dlouhá, surová, napínavá, realistická, přebíjejí se zásobníky, je využit obrovský počet zbraní, dobrých nápadů, odpalovacích zařízení, tedy je ve filmu i mnoho výbuchů, ale kousek amatérských skvrn se najde. Obsazení skoro neznám, ale vojáci si u mně získali srdce, například, když šlo do tuhého padaly hlášky, nejvíc zabíjel bloňdák, který vytasil odkaz s Brucem Willisem, alá Johnem McClaiem. Hudba je docela slušná, zejména, když zachraňovali svého parťáka, tak hrál nasekaný rock, jak to miluju! Pořád se něco děje, minimum zbytečně ukecaných dialogů, i když scénář mohl být trošku lepší, no. Nejvíc mně potěšil velkej fight na konci s nožema, no co víc si přát! Tohle od takových válečných nářezů čekám, sice občas kamera skáče, jenže jinak je v naprosté pohodě, takže si nemám nač stěžovat. Záporáci slušný. Dvojka se může jít vyvenčit, tohle je skvělé pokračování z mého pohledu nedoceněné, a pro mně je to o trošku lepší, jak jednička! A to už je co říci. Dávám 9/10, přehodnotil jsem se, dvojce jsem ubral hvězdu a dva body | 90% ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu stupidní a stran taktik speciálních jednotek dětinsky naivní béčko s akcí ve stylu "akčních" televizních seriálů 80. a 90. let. Zapojení WWE Films do produkce zřejmě zahrnovalo pouze angažmá wrestlera Mr. Kennedy, který hraje vedlejší roli. S ostatní tvorbou společnosti nemá film nic společného, naopak se jedná především o produkci studia 20th Century Fox, přesněji řečeno jeho Home Entertainment divize, která financuje brakové sequely průměrně úspěšných titulů určené přímo pro videotrh. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

....a zase jsme někde uplně jinde s partou uplně jinejch lidí. Co to má jako znamenat? Nejhorší na tom ale je, že zase tak strašný to zase není, ale sere mě na tom už jenom to, že si tvůrci nevystačí s vlastním názvem a serou si do příběhu, který s tím nemá společného vůbec nic...co od toho čekají? Víc peněz? Bohužel asi jo, a po shlédnutí divák dostane hlavně film, který vůbec nečekal ale popravdě vcelku ušel. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Trapas za trapasom. Fascinovalo ma, že jeden z hrdinov sa neutopil, keď bol pod vodou, to bola, ale hlúposť, hlavne to svetlo v tej vode, veď tam by bola akurát tma. Takýchto trapasov bolo od začiatku až na koniec. Oceňujem však, že niekto sfilmoval boje s povstalcami v Kolumbii, že tam bol celkom prijateľný politický podtext, čo sa týka Kolumbijcov, Američania to zas pohnojili. Ten tanec na streche a ten jarmok boli pekné scény, ale to v zajatí bola hlúposť aj to vyslobodenie sa z neho, vlastne ťažko sa tam hľadá niečo tak pozitívne, prečo by stálo za to si tento film pozrieť znova. Jedenkrát stačilo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Puerto Rico. (Terva)
  • Letadlo N246DH v hangáru v závěrečné scéně je SA-227 Sweringen Metroliner. (KucC)

Reklama

Reklama