Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hutnou atmosféru z jedničky, která málem skončila výměnou mých trenek, jsme pokročili k pořádné adrealinové jízdě. Přechod žánru je znatelný a i když atmosféra zůstává stejná, tak bát už se člověk tolik nebude. A to už tvůrci podle mě moc nezamýšleli a chtěli se posunout trochu dál Je to spíš o tý akci a o tom, jak to celé rychle uteče. Tempo je opravdu závratné a člověk tak tvůrcům odpustí i mírné nelogičnosti a nesympatické postavy ( ty puberťáci tam např. vůbec být nemuseli). Příběhově se to ale posunuje na úroveň, kterou jsem rozhodně nečekal a celkem se mi ta změna líbí. Stejně jako myšlenka na třetí díl. Jak jsem si po konci jedničky myslel, že točit pokračování nemá cenu a není moc v čem pokračovat (mýlil jsem se), tak teď se na trojku opravdu těším a možností na pokračování je nespočet. Navíc je zde další porce výborných nápadů jako např. přepínaní několika kamer a také pár opravdu výživných scén jako třeba zabití rachejtlí. Fanoušci jedničky nemohou být zklamáni.80% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jaume Balagueró, Paco Plaza, Manu Díez .. Čert vyletěl z elektriky... Silně stupidní (zásahová jednotka, omladina), naštěstí soudržné s jedničkou za drobnou daň nelogických momentů v souboji posedlosti ďáblem a pobožně řízeného zásahu na hůru. Odtažité od postav, opakující se lekačky, atmosféra nízké úrovně, stejně tak černobezhumorné a ten kameraman pro efekt mnohdy dost ruší. Přesto jistý posun (příště už budeme na ulici:-)) a oceňuji tvůrčí snahu a zápal se s tím vším zajisté složitě aranžovat. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Teprve po zkouknutí tohohle plně pochopíte dokonalost jedničky. Zábava to je pořád, ale už se nebudete bát. Kill rachejtlí byl výbornej, ale moc se mi nelíbí ta ďábelská mytologie. Já prostě preferuju klasický zombíky. SWAT se taky moc nepředvedli a největší borec pro mě byl zase hasič a vůbec ta skupinka dětí byla lepší. Jinak potěší návrat Manuely Velasco a ještě je dobrej představitel drsnýho kněze. Každopádně trojka bude. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamera se sice klepe, ale vypadá to líp, než když prostě doprostřed čehosi hodíte pár rádoby herců, kameramana s příruční kamerou a snažíte se natočit autentický horor. První díl této série tak možná vypadal, ale tahle dvojka je na tom už daleko líp a dokonce má v příběhu výborný nápad. A nejen ten. O ten se totiž podpírají naprosto brutální, dokonalý hororový scény, kterým pomáhá atmosféra a chování aktérů. Fakt mě to překvapilo. Poslední dobou totiž klepací kameru nesnesu, ale tady jsem jí naprosto v pohodě zvládl. A ani mě z ní nebolela hlava. Teď jsem o to víc zvědavej na třetí díl, který by to všechno měl zakončit. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý obrat ve vývoji děje. Oceňuji přesné navázání na jedničku. Napínavých momentů se opět najde hodně a vlastně od začátku až do konce je to výborná podívaná, která není tak peckózní jako jednička, ale moc za ní nezaostává. Závěrečná pointa byla vcelku zdařilá. Nadprůměrný horor, který tvoří s jedničkou hodně dobrý hororový duet. Škoda, že to dalšími pokračováními tak zazdili... 75% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Pablo Rosso, kameraman z prvního dílu REC (2007), se vrátil v tomto díle v roli člena SWAT teamu Rossa. (Kailo)
  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama