Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Uprchlí vězňové si mysleli, že se díky příležitosti, která se jim nabídla, dostanou na svobodu. Místo toho se dostali pod drobnohled nenažraného kanibala. Ten se je chystá všechny pozabíjet a samozřejmě sežrat. Postava Three Fingera je pěkný nezmar. Nic ho nezničí. Vždycky dostal pořádně na frak a v dalším dílu se objevil vždy plný síly. Jestli se někdo odhodlá k natočení čtvrtého dílu, tak tomu nebude určitě jinak. Ze série Wrong Turn vzešel další hororový "hrdina", jehož postava by se časem mohla stát kultovní a zařadit se tak po bok svých slavných kolegů. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je opravdu moc. První dva díly jsou celkem povedené a nabízí solidní přírodní atmosféru, krvavé scény a nemilosrdné zabijáky. Toto pokračování, které samozřejmě není poslední, dopadlo hodně špatně. Odfláknutá práce se spoustou debilních situací. Mutanti ztratili svůj "půvab" a jsou už pouze k smíchu. Napětí tu není žádné, některé gore scény byly docela slušné, ale co naplat, děj byl nudný a nezáživný. Nejlepší je to, jak se všichni kdesi v pustině pořád a pořád rozcházejí a pak na sebe pokaždé zase náhodně narážejí, to bylo v tomto případě úplně extrémní. Komisař Rex a nesmrtelný killer, který ovládá cirkusové kousky, byli taky trochu mimo. Ve výčtu blbostí bych mohl pokračovat dál. Na druhou stranu Janet Montgomery, kterou jsem čirou náhodu viděl před dvěma dny v "Hory zalité krví", byla fajn, i když ne po herecké stránce. 20% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze třech dílů je tento asi tím nejhorším, ale za ten závěr mu prostě musím přidat, protože ten byl skvostný. Drsní vězni vs. drsné příšerky. Zní to zajímavě, vypadá to už hůře. Dialogy si zachovaly přibližně stejnou kvalitu jako v dřívějších dílech - tedy nulovou. V hororech však nulová stačí. V hodnocení však díky výše zmíněnému závěru zůstanu znovu na 2*. P.S. Doufám, že ve čtvrtém dílu budou už konečně obsazení herci a herečky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

S jedním a půl kanibalistickým mutantem se moc zábavy neudělá. Navíc, když se raději pozabíjejí vězňové navzájem, tak se tu dá těžko někomu fandit, možná spíše mutantovi, aby už konečně zabil otravného člověka a u podobných filmů by to mělo být naopak. Pár světlých okamžiků to přeci jen mělo, ale na první dva díly to nemá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)
  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)
  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)

Reklama

Reklama