Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice je tento díl už slušně zabředlý do bahna, ale nijak výrazně a dlouhodobě jsem u toho netrpěl, takže slabší tři hvězdy tomu i dám. Některé efekty si měli tvůrci odpustit, protože je evidentně nezvládli, zápletka s vězněma je taky silně otřepaná, ale co, je to hixplo, nějak tak to je dycky. Mexikán mě svým hraním a povahou dost bavil, vraždy byly povětšinou v pohodě. Konzumní matroš to je, ale pokud můžete, zvolte předchozí díly - a díky tomu jsem si to teď pro podtrhnutí rozmyslel, takže dám jen 2*..........a já dostávám strach pokračovat k posledním dvěma dílům. 49% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Rád mačkám tvé kozy." ,,Svissst!" ,,Áááá, co to kurva je???" O žádné veledílo se nejedná, jen je dobré si uvědomit, co člověk od Pachu krve očekává. Masakrování nebohých obětí? Jistě. Pak je vše vpořádku. Jednoduchý příběh nenudí, lesní prostředí si zaslouží celý pytel hvězd. Masakrovaných je slušná řádka a ocenit je třeba to, že většina umírá jinou smrtí, než ostatní. Šípy, oštěpy, ocelové struny, pistole, nože, ostnatý drát...hezký arzenál. Mnohé gore efekty se povedly (prostřelení šípem, probodnutí oštěpem či pojídání mozečku), pár jich ovšem vyloudilo na tváři úsměv (pižlání nohou se hrubě nepovedlo, to i v Kanibalech je amputace věrohodnější). Pěstní souboje jsou efektní, ale v duchu osmdesátkových béček, jelikož po jedné bombě by se už dotyčný nezvedl. Nemluvě o tom, že úder mezi chlapské nohy vyřadí na hodně dlouho... Mutant měl zřejmě podobné schopnosti jako Wolverine. Přesto jsem se docela bavil, nelogičnosti přehlížel a držel palce kanibálkovi, aby je všechny sejmul. Konec vyloženě potěšil! ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama