Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Toxicko-incestní hříčky přírody opět řádí ve své honitbě, přičemž lovnou zvěří jsou tentokrát muklové, bachaři a jedna teen buchta - nutno dodat, že všichni o inteligenci planktonu, co nedokončil základní školu. To by snad ani nevadilo, kdyby se celou dobu nejednalo o tristně zrežírované konverzační pseudodrama, které je tu a tam proloženo rádoby efektní zabijačkou. Díky Bohu a vyznavačům krvesmilstva, poslední minuty po smrti komisaře Rexe nepatrně pozvedly úroveň, ale tak charakteristický buket Pachu krve už začíná být dosti vyčpělý.. Škoda, že tím autobusem převážejícím vězně necestoval i doktor Kimble - mohl mutantíkovi Three Fingerovi přišít chybějící (doufejme že dva) prsty.. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, alebo zlé? Tam kde boli jednotka, a povedzme aj dvojka zábavné, napínavé a osobité (predovšetkým prvý diel) je trojka už len nastavovanou kašou, takže hoci som sa pri filme celkom solídne zabavil, na prvé dva diely to nemá. Netvrdím, žeby bol dej zlý (ani prevratný) ale u série ako je Wrong turn sa toho už pri tretej časti veľa očakávať nedalo. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil hodně. Možná také proto, že jsem od něj nic neočekávala. Druhý díl už prostě není dobrý, je také celkem brutální a třetí, ten je až přehnaně brutální a ani celkový děj mě moc nebavil. Trochu mě jímá hrůza z toho, že jsou ještě další 3, Nevím, jestli jim dám šanci. Pro informaci hodnocení jednotlivých dílů zde 59%, 54%, 47%, 46%, 36%, 34% a k tomu ještě 902. nejhorší film. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama