Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby snímek „Pach krve 3“ zapomněl na to, že to je primárně ujetá vyvražďovačka, která má diváky pobavit a možná i sem tam zhnusit. Tenhle snímek si chce hrát na něco víc, přitom na to vůbec nemá, a přesto se nám snaží nabízet něco víc. Zbytečně. Dokonce se sem tam oprostí i od gore a raději nám ukáže záběr na něco jiného. To se k tomuhle snímku vůbec nehodí. Natažená kaše, která si hraje na něco, co není. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Do tretice všetko dobré, alebo zlé? Tam kde boli jednotka, a povedzme aj dvojka zábavné, napínavé a osobité (predovšetkým prvý diel) je trojka už len nastavovanou kašou, takže hoci som sa pri filme celkom solídne zabavil, na prvé dva diely to nemá. Netvrdím, žeby bol dej zlý (ani prevratný) ale u série ako je Wrong turn sa toho už pri tretej časti veľa očakávať nedalo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze třech dílů je tento asi tím nejhorším, ale za ten závěr mu prostě musím přidat, protože ten byl skvostný. Drsní vězni vs. drsné příšerky. Zní to zajímavě, vypadá to už hůře. Dialogy si zachovaly přibližně stejnou kvalitu jako v dřívějších dílech - tedy nulovou. V hororech však nulová stačí. V hodnocení však díky výše zmíněnému závěru zůstanu znovu na 2*. P.S. Doufám, že ve čtvrtém dílu budou už konečně obsazení herci a herečky. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Na začátku filmu by měl mladíkovi v zeleném tričku, kterého sekáček rozdělí na 3 části, sekáček podle umístění ran naporcovat i oči, k čemuž však nedošlo. (dominikciz)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)

Reklama

Reklama