Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s kripel slasherovou sériou "Pach krvi". Od pôvodného filmu som hodne očakával, ale prišlo sklamanie. Drúha časť tiež nestála za veľa. Keď som si pozrel takmer odpadovú štvorku, tak som bol rozhodnutý, že s touto sériou definitívne končím. Teraz som si však predsa len pustil diel s poradovým číslom tri. Už som dobre vedel do čoho idem. I keď je to plné nelogickostí, hlúpych dialógov a scénaristickej demencie dve slabé hviezdičky tomu predsa len dám. "Pach krvi 3" - krvavá konfrontácia väzňov na úteku s degenerovaným vraždiacim kanibalom Three Fingerom. ** ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna tretieho pokračovania série Wrong Turn bola napínavá a vyzerala na dobrú hixploitation vyvražďovačku s dobrými gore efektmi (no také masky už vtedy vyzerali nepekne a srandovne než strašidelne). Po nej nasledovalo zoznamovanie hlavných postav, čo ešte bolo zaujímavé. A tým to skončilo - potom začala hixploitation nuda s blbými dialógmi, stupidnými postavami a otrasnými hercmi. Totiž aj toho gore (na ktoré som sa tešil najviac) tu je minimum - kanibalovia sa tu mihli len sem-tam. Postavy sa chovali nelogicky (keby som tam bol, radšej utekám za kanibalmi a tých vezňov a policajta poriadne vyfackám!), v kuse sa hádali, nadávali a liezli na nervy. Atmosféra vôbec žiadna a napínavé to nie je takmer vôbec (možno len vo scénach s kanibalmi). Tak to funguje po takmer celý film a zrazu (hlúpy) koniec. Film trvá len niečo okolo 85 minút, čo je pomerne málo takže to vydržite skôr, než si niečo spravíte. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Po třetí a už snad naposledy. Od jedničky sestupně až ke trojce, která je zatím pořád celkem dobrá a stále maličko odlišná, ale už by to měla být určitě závěrečná tečka u ,,série´´ Wrong Turn. Lesní dementi opět správě ujetí, gore klasicky extra dobré, atmosféra sice nulová, ale celá ta jatka to vynahradí. Parta nadupaných vězňů versus rodinka mutantů, už to samotné zní lákavě. Jednička 7/10, dvojka 6/10, trojec 5/10 a dál už jen budu doufat, že to takto zůstane. ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Při vší úctě k sympaťákovi Henry Rollinsovi mne trojka bavila o něco víc než její předchůdce. Už začátek "nahoře bez" nemá chybu a následná lovecká scéna snadno přebije rozpůlenou blondýnu ze dvojky. Pak přicházejí na scénu vězni a jejich strážci - škoda že originální dějový prvek je v podstatě pohřben nebetyčně dementním chováním snad všech postav, ale pokud divák vypne mozek a nehledí na nějakou logiku či racionalitu jednání, jistě si skvěle užije vynalézavé způsoby usmrcení téměř každého, kdo se v příběhu objeví :-). Konec je možná zbytečně natahovaný a přepálený, ale suma sumárum - v rámci žánru patří celá série "Pach krve" k docela povedeným kouskům. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno