Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je trošku viac thrillerovo orientovaný ako jeho dvaja predchodcovia, oproti dvojke ubral aj na gore ( tu troška zamrzia počítačové efekty, no je tu i dostatok poctivej maskérskej práce ) , ale stále je to solidné pokračovanie s dostatkom vynaliezavých úmrtí, napínavým príbehom a slušnou " buranskou " ( hneď na začiatku je malý odkaz na Deliverance ) atmosférou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Smícháte-li lidskej odpad s jiným lidským odpadem, dostanete leda pěknej hnus. Zpočátku to i vypadalo, že si to napraví reputaci po velmi slabém druhém dílu, jenže pak scénárista zahodil veškerou logiku, udělal z celého příběhu jednu velkou logickou díru a celé to šlo do kopru. Hloupé a nepříjemné postavy se ještě hloupěji chovají, dělají jednu blbost za druhou, kanibalská rodinka zredukovaná na takřka jediného nezničitelnélo Three Fingera všudybila, neumělé digitální triky (ano, možná digitální krev vyjde levněji, než reálná umělá, ale vypadá mnohem trapněji než ta nejnepovedeněji namíchaná umělá náhražka), které shazují i těch málo akcí, jichž se ve filmu přece jen (a místy je to až k neuvěření) dočkáme. A i ta nahá prsa teda nic moc. Kdeže atmosféra a krásy prvního Wrong Turnu jsou. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna tretieho pokračovania série Wrong Turn bola napínavá a vyzerala na dobrú hixploitation vyvražďovačku s dobrými gore efektmi (no také masky už vtedy vyzerali nepekne a srandovne než strašidelne). Po nej nasledovalo zoznamovanie hlavných postav, čo ešte bolo zaujímavé. A tým to skončilo - potom začala hixploitation nuda s blbými dialógmi, stupidnými postavami a otrasnými hercmi. Totiž aj toho gore (na ktoré som sa tešil najviac) tu je minimum - kanibalovia sa tu mihli len sem-tam. Postavy sa chovali nelogicky (keby som tam bol, radšej utekám za kanibalmi a tých vezňov a policajta poriadne vyfackám!), v kuse sa hádali, nadávali a liezli na nervy. Atmosféra vôbec žiadna a napínavé to nie je takmer vôbec (možno len vo scénach s kanibalmi). Tak to funguje po takmer celý film a zrazu (hlúpy) koniec. Film trvá len niečo okolo 85 minút, čo je pomerne málo takže to vydržite skôr, než si niečo spravíte. ()

juta 

všechny recenze uživatele

S jedním a půl kanibalistickým mutantem se moc zábavy neudělá. Navíc, když se raději pozabíjejí vězňové navzájem, tak se tu dá těžko někomu fandit, možná spíše mutantovi, aby už konečně zabil otravného člověka a u podobných filmů by to mělo být naopak. Pár světlých okamžiků to přeci jen mělo, ale na první dva díly to nemá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)

Reklama

Reklama