Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 ve mně zanechal pachuť krve v ústech jelikož jsem si zubama prokousl spodní ret. S přehledem nejslabší díl prozatím pětidílné série. Máme tu jen jednoho z party a to Tří-prsťáka zbytek jel na dovolenou na Šumavu a vrátil se na cca posledních deset sekund filmu aby nám dali signál - my přijdem příště. Ok jsem tolerantní tvor ono věčné kuchání všeho živého unaví a člověk si musí mezi řezáním hlav a jedením očí dáchnout ale chyba byla že na tu dovolenou nejel i Tří-prsťák. Pak bychom totiž tento díl nemuseli my skalní fandové přetrpět. Co bylo špatně? Moment mrknu se do poznámek mám tu jedno slovo...aha...takže...VŠE. Proč tedy 2* ? Jedna za Tří-prsťákův palec a druhá za ukazováček a co nám zůstane? Správně milé děti zůstane nám vztyčený prostředníček který ukážu každému kdo mi řekne ať se na to mrknu znova. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne o moc horší než dvojka. Vězeňský transport + pytle plný peněz + plus (jen) dva, respektive jeden mutant, co silně připomíná skřeta z Pána Prstenů. Sranda to celkem je, ale nepotěšil mě amatérismus, co se týká triků. Některý jsou dobrý (šíp skrz prs), ale některý fakt laciný (roztrojení týpka). Počítačová krev, blé... V tomhle ohledu čekám od značky WRONG TURN jen to nejlepší. Nicméně hlavní zápor, jak už jsem naznačil, málo mutantů a to je škoda. Slabší 3* - pořád slušně koukatelný. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze třech dílů je tento asi tím nejhorším, ale za ten závěr mu prostě musím přidat, protože ten byl skvostný. Drsní vězni vs. drsné příšerky. Zní to zajímavě, vypadá to už hůře. Dialogy si zachovaly přibližně stejnou kvalitu jako v dřívějších dílech - tedy nulovou. V hororech však nulová stačí. V hodnocení však díky výše zmíněnému závěru zůstanu znovu na 2*. P.S. Doufám, že ve čtvrtém dílu budou už konečně obsazení herci a herečky. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nelogické chování hlavních hrdinů spolu s nesmrtelností toho zmutovanýho týpka, která hraničí až s trapností, zabíjí tento film, kterému očividně chybí postava typu Henryho Rollinse (z dvojky) a rovněž více mutantů.. ve výsledku rozhodně slabší než extra zábavná dvojka i než průměrná jednička.. a jestli chcete z filmu vidět jen to nejlepší, můžete ho s klidným svědomím vypnout už v čase 4:36 - mimo jiné tak budete aspoň ušetřeni trapného (a tím myslím opravdu trapného) konce.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)

Reklama

Reklama