Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slušném prvním a výborném druhém dílu, je třetí díl citelně slabší ve všech směrech - ubohý scénář, ubohé dialogy, ubohá výprava, ubozí herci... Potácení se skupinky pitomců naaranžovaným lesem, s občasnými útoky dementně se smějícího plešatého mutanta, je jen slabý odvar nápaditých a zábavných předchozích dílů. Možná možná, že kdybych film viděl samostatně, tak mu tu třetí hvězdu za oblíbený žánr a za průměrné gore dám, ale takhle ne-e, dvě jsou tak akorát. Ale úplný průser to zase není, pár vraždiček je vcelku vydařených, jedno hezky vystřelené očičko šípem určitě pobaví zvrácené nátury a čerstvá mozečková pochoutka snad taky. Dá se, za dlouhých večerů... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje ego mi brání dát plný počet, ačkoliv jsem byl hodně napjat a celkově se mi to líbilo. Víc než ty dva předchozí díly, a už jsem se trošku naučil se na toto dívat, už tolik ty oči nezakrývám :-) Přesto ovšem pár věcí lze vytknout, zejména pak nikterak oslnivé efekty a celkem už předvídatelný děj, i když některé momenty byly pro mě nečekané, ale těch moc nebylo. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama