Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První dva díly Wrong Turn jsou skvělou a krvavou i černohumornou béčkovou zábavou, prostě se neberou vážně. Ve videotrojce chybí peníze a je to vidět, příšerné digitální triky kazí i to jediné, co by film mohlo jakžtakž zachraňovat od naprostého odpadu. Nicméně úplný závěr mne nakonec donutil udělit alespoň jednu hvězdu, obrovská škoda, že tahle brilantní tečka byla tím jediným, co se povedlo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Po třetí a už snad naposledy. Od jedničky sestupně až ke trojce, která je zatím pořád celkem dobrá a stále maličko odlišná, ale už by to měla být určitě závěrečná tečka u ,,série´´ Wrong Turn. Lesní dementi opět správě ujetí, gore klasicky extra dobré, atmosféra sice nulová, ale celá ta jatka to vynahradí. Parta nadupaných vězňů versus rodinka mutantů, už to samotné zní lákavě. Jednička 7/10, dvojka 6/10, trojec 5/10 a dál už jen budu doufat, že to takto zůstane. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze třech dílů je tento asi tím nejhorším, ale za ten závěr mu prostě musím přidat, protože ten byl skvostný. Drsní vězni vs. drsné příšerky. Zní to zajímavě, vypadá to už hůře. Dialogy si zachovaly přibližně stejnou kvalitu jako v dřívějších dílech - tedy nulovou. V hororech však nulová stačí. V hodnocení však díky výše zmíněnému závěru zůstanu znovu na 2*. P.S. Doufám, že ve čtvrtém dílu budou už konečně obsazení herci a herečky. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama