Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není to tak dávno, co jsem si tu ztěžoval nad novým trendem sterilnosti hororů pro mládež. Tenhle by do téhle skupiny zapadl taky. Sice je trošku brutálnější, než WISHER, u kterého jsem si ztěžoval, ale to je tak asi všechno. Dvě docela zábavné a povedené zabití dobrý film neudělaj. Kromě nich všechno přesně zapadá do stokrát ohraného, ač kýčovitého, klišovitého mustru, podle nějž by dokázal horor natočit i můj ještě nenarozený syn. Banda studentů a studentek - rozumná, nedůvěřivá, nechutně hodný přítel, kalič, frajírek, studentská kolej, nedůvěra, prozření, nějaký ten masakr, vítězství. Kapitolou samou o sobě je samotný Boogeyman - ten se do filmu asi přistěhoval z Japonska, černé dlouhé vlasy, digitální vzhled, stejné pohyby, japonskej duch jak vyšitej. Pravda, měl dobrý hlas, ale to je všechno, jinak mě jeho objevení spíš štvalo. Pakliže jsem dal prvnímu Boogeymanovi 1*, zde musím přidat, protože jsem to narozdíl od něj dokoukal. Takže 1,5*. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto bol buď veľmi veľmi chabý film a v podstate už tretia variácia inšpirovaná takým menším hitom z roku 2002 - They, alebo to možno klasifikovať ako celkom zdarilú prezentáciu jedného nemenovaného vysokoškolského internátu, ale horor to určite nie je, bohužiaľ ani s privretím všetkých mojich aj priateľkiných očí... :-) ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov na ktoré som proste nevydržal pozerať.Teda respektívne pozeral som ho ale polovicu času som bol na Fb.Boogymean vyzeral dobre a lakačky by sa ja celkovo dali robiť , bohužiaľ nič také nebolo.Teda pokusy áno ale to je všetko.Uprimne skoro som zaspal a ten scenár to bola proste hrôza.Doporučujem vyhnuť sa. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka asi nejlépe vystihuje legendu jménem Boogeyman. Studenti na univerzitní koleji zase jednou nemají klidné spaní. Řádí tady Boogeyman. Nikdo však v jeho existenci nevěří a považují ji jen za mýtus či ještě lépe řečeno za výplod choré mysli. Poté co však na koleji záhadně zemře jedna z dívek, která v jeho existenci věřila, je na ostatních studentech, aby ještě zvážili svůj iracionální postoj k přízraku jež je zhmotněním našich temných představ. Třetí pokračování je zase o dost jiné než jeho dva předchůdci. Sice se letmo vrací k událostem z dvojky, ale na rozdíl od ní se zde přízrak strašidla skutečně objevuje. Vzhledem a chováním Boogeymana se tvůrci inspirovali zřejmě v jiných hororech, ale na rozdíl od jedničky je to přízrak děsivý a nejednou jsem sebou trhnul, když se znenadání rozletěly dveře od pokoje nebo zpoza rohu strašidlo "baflo". Krví se tady opravdu nešetří, s vraždami se roztrhl pytel a na to, že se jedná o video film, tak je vše odvedeno na velmi solidní úrovni. V hlavních rolích méně známý, ale dobře hrající herci. Líbil se mně konec filmu a myšlenka, že každý má v sobě svého Boogeymana. Třetímu pokračování po hororové stránce nemám co vytknout a jako horor to splnilo svůj účel dokonale. 100% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Existence Boogeymana je jen temnota v nás. Ale co když právě to ho dělá něčím skutečným ? Nějak jsem nepochopil činnost Audrey ( Nikki Sanderson ) , která se sice bojí Boogeymana, ale přesto se zavře sama v pokoji a ještě se jde podívat do šatníku. Sarah ( Erin Cahill ) pak Boogeymana zahlédne, ale stejně nechce věřit. Děj filmu docela pomalu pluje ke konci, jen když se na scéně zjeví Boogeyman, začne kamera šílet, skákat a mlátit sebou až z toho bolí oči. Někdy jsem měl pocit, že se tvůrci hodně dívají na Noční můry z Elm street a čerpají z toho nápady. Boodeyman se dostal tam, co spousta filmů na pokračování. Třeba Anakonda ta jde taky z kopce, přesně jako Boogeyman..... Dobře, přiznávám, že se bojím..... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama