Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podle recenze mých oblíbenců jsem doufal v pohodové pokračování, jen samozřejmě o něco horší a že všechen ten hejt je neoprávněný. Ach, jak jsem se mýlil. Je extrémně levné. To, co bych si myslel, že bude jednička, bylo tohle: laciné po dějové stránce, ploché postavy, zbytečná komedie, špatná kamera a neakční. O to horší je, a to mně neskutečně drásalo nervy, že ani jedna postava není původní a lokalita jakbysmet! Sakra, když nemáte budget na to zanechat něco původního, tak se radši na to vyprdněte. Pořád lidi u found footage fimů povídají, jak nic nejde vidět, kamera je roztřesená a je to zmatené, ale já měl přesně takový pocit tady, a to ani found footage film nebyl. Vůbec jsem si Motel smrti 2 neužil a už snad z podstaty je jasné, že tenhle díl nemá co dalšího oproti jedničce nabídnout. Vyhodnocení: Budeme dělat, že tohle neexistuje ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Škoda že se tvůrci asi moc pozorně nedívali na původní film, kterému se rozhodli natočit prequel. Nápad to byl dobrý o tom žádná, ale to provedení….Diváci by se pak nemuseli dívat na tuhle šaškárnu. Jo je zde sice několik zajímavých úmrtí a magor s nožem, ale člověk tu ani o pořádné napětí nezakopne. Těch několik rádoby lekaček asi nikoho nevystraší. Herecké výkony jsou ještě horší než v jedničce a co ten podělaný konec? ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tak velmi by som to nepovažoval za odpad aj keď jednotka bola za 4 hviezdičky, dvojka je na takej istej úrovni len o niečo slabšie 3 hviezdičky. Atmosféra je tu priemerná, herci tu sú v pohode hlavne to dievča, máme tu 3 zabijakoch najhorší z nich je ten ktorý zabije hneď na začiatku jedno dievča a potom sa pripojí ktým dvom a bude im vypomáhať s obeťmi. Nuda tu vôbec neprekypuje čo je len dobré a je to skvelý nástupca po vydarenej jednotke i keď o niečo slabší. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama