Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

cariada 

všechny recenze uživatele

V podstatě se dalo čekat, že než udělat pokračovaní, které stejně nemělo smysl, jelikož tam nikdo nezbyl. Tak že dvojka bude o tom jak to začalo. V podstatě je to stále stejné a jen se dozvíme co a jak. V motelu na samotě šmírovali a natáčeli lidi při sexu a prodávali to na kazetách. Jeden zákazník si tam vezme ženskou sváže jí a ubodá oni to vidí a řeší co udělají. Chlápka zajmou a ten jim řekne, že má smůlu, že zrovna narazil na šmíráky a nabídne jim, že by mohli natáčet vraždy. On že to bude dělat. Jak se rozhodnou je jasný. Přijíždí další pár či spíše trojice, jenže oni nahlásí jen, že jsou dva. Což samozřejmě vyvolá mezi šmíráky poplach, jelikož je nezvaný host vyruší, když už na to chtěli jít. Je jasné kdo přežije. Poměrně se divím, že poldové tam nic moc nenajdou a motel za pár týdnů opět otevírá svojí pohostinou tvář. Průměrná podívaná. Jsem zvědavý jestli tvůrci přijdou z dalším dílem. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být mnohem horší. Celkem sledovatelný prequel, který je o něco málo slabší než jednička.A navíc se mi zdálo, že hlavní hrdinové vzali občas rozum do hrsti, ale žádná sláva to nebyla. Upřímně jsem ale byl překvapený, že zrovna motel smrti nezůstane jen u původní jedničky.. A třeba to nakonec bude trilogie. Kdo ví ?.... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jednička mě tenkrát moc nenadchla, ale tohle už bylo fajn, až mě to lehce překvapilo. Zápletka je skoro stejná, jen s rozdílem, že nahlížíme víc do soukromí psychopatů/majitelů onoho motelu. Díky časovému posunu o několik let dopředu tak pronikneme do doby, kdy začala série vražd maniakálního Smithe. S ním a duem jeho pomocníků se bude muset tentokrát vypořádat trojice mladistvých, kteří však uvažují (!) a v nezáviděníhodné situaci prokážou odvahu a důvtip. A to jak černoch, který má nakoukáno poměrně dost hororů (ví totiž, že šerif bude pravděpodobně patřit k vrahům), tak ženská hrdinka, co v závěru přebírá iniciativu a chytře likviduje nepřátele. Takže nakonec fajn pokračování, u něhož jsem tu zábavnost vůbec nečekal. "Proboha, proč je bereš dovnitř?!" - "Ježíš by to tak udělal." - "Jenže ten věděl, že kdyby ho podřízli, za tři dny by zase vstal!" ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama