Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Studio nízkorozpočtových snímků se rozhodlo natočit dvojku vcelku povedeného kinofilmu. Ale jak to udělat, aby se neopakovali. Ono realizačního prostoru tady moc není. Nakonec přišli s nápadem natočit praquel. A tak máme možnost se dozvědět, jak to vlastně všechno celé začalo. Atmosféra se jeví robustně. Soundtrack úspěšně přispívá na celkové hrůze. Jen je škoda, že to dost často zaskřípe v dialozích. Scénárista byl při psaní asi v tu chvíli nějak mimo. Celkovým vyzněním je snímek zcela jiný, což lze v podstatě pochopit. Videofilm bude vždycky odlišný než kinofilm. Přesto se nedá úplně říci, že by byl snímek nějak špatný. Svou brutalitou rozhodně nenechá napochybách a tak hororoví příznivci si určitě příjdou na své. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pokračování, fakticky však prequel, je trochu jiným filmem než jeho předchůdce a dává vyšší vklad na samotné vrahy. V mnoha ohledech se jedná o čtyřhvězdičkový horor, hned první vražda je dosti šokující a ani další masakr není žádný čajíček. Několik klišé vrací film do vod blízkým průměru, ale celkově velmi koukatelné a znepokojující. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nemíním hodnotit tento snímek z hlediska prvního dílu. Dost by to zavádělo. V podstatě jde o děsnou volovinu, ale ke konci jsem už přímo hýkal smíchy, protože tolik nesmyslů v jedné sekvenci /jezírko nebo co to bylo/ jsem dlouho neviděl. A když na mne režisér vybafl s podivně pokroucenou koncovkou tak jsem začal tento snímek považovat skutečně za komedii. 20% za trošku gore koření, 20% za to, že jsem se tak chutě zasmál nesmyslům, které se na nás valí jeden za druhým, ale pobaví. ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Motel smrti 2 mohlo byť dobré pokračovanie, nebyť nového režiséra a hercov, ktorých veľmi v obľúbe nemám. Prvú časť mám veľmi rád, ale toto mi to trochu skazilo. Niektoré scény sú veľmi dobré a vcelku to je veľmi podobné jedničke, hlavne čo sa obsahu týka. Zo začiatku to je dobrá atmosféra, potom sa to zmení na totálnu hovadinu, aj keď niektoré scény tam sú dobre zpracované. Trochu sa mi páčila aj úvodná scéna, ktorá je ale podľa mňa zbytočná, radšej by som ju z filmu odstránil.. /55%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama