Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

tenhle dil se mi mozna libil vic, nez predchozi. nejvice me vice zaujala backstory psychopatickeho vraha a majitelu motelu - aneb jak se z prodavani klasickych porno filmu stane prodavani snuff movies. — v prvnim dile se mi nelibil rychly konec, to same se mi nelibilo i v tomto prequelu. nevime, co se nakonec stalo s jessicou, kde skoncil mr. smith (byl porad manazer v motelu, nebo to prenechal masonovi z prvniho dilu?), atd.. proste otazky, na ktere se nikdy nedozvime odpoved. a to je skoda. || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐡𝐞𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦.❞ 📼🩸 ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pokračování, fakticky však prequel, je trochu jiným filmem než jeho předchůdce a dává vyšší vklad na samotné vrahy. V mnoha ohledech se jedná o čtyřhvězdičkový horor, hned první vražda je dosti šokující a ani další masakr není žádný čajíček. Několik klišé vrací film do vod blízkým průměru, ale celkově velmi koukatelné a znepokojující. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nemíním hodnotit tento snímek z hlediska prvního dílu. Dost by to zavádělo. V podstatě jde o děsnou volovinu, ale ke konci jsem už přímo hýkal smíchy, protože tolik nesmyslů v jedné sekvenci /jezírko nebo co to bylo/ jsem dlouho neviděl. A když na mne režisér vybafl s podivně pokroucenou koncovkou tak jsem začal tento snímek považovat skutečně za komedii. 20% za trošku gore koření, 20% za to, že jsem se tak chutě zasmál nesmyslům, které se na nás valí jeden za druhým, ale pobaví. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama