Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

CeskePivo odpad!

všechny recenze uživatele

"chybí slova na nadpis" --- ON: Proč!?! Proooooč!?! Zase!?! To snad není možné. Tak tohle už fakt ani není možné okomentovat a nepoužít ty nejvíc urážlivé výrazy. Tak tohle bych si neudělal podruhé ani kdyby mi za to platili. Takhle by nikdo neměl trávit hodinu a půl svého volného času. --- ONA: Tentokrát musím uznat že se tady jedná o velice prostoduchou záležitost. Tak poznat se to dá celkem brzo. Ale co? No! Svět se nezbořil. Koukáte, koukáte a zjištˇujete že čumíte na totální pizzovinu se svalnatýma sexy týpkama. Tak při žehlení se to ještě vydržet dá. --- --- FACIT: Tento snímek můžete s čistým svědomím vynechat a jít se psem ven a být tam tentokrát o ušetřených 90 minut déle. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo opäť museli k dobrému prvému filmu natočiť taký brak ako pokračovanie? Och, aké trápne, vysoký a vypracovaný, dlhovlasí chlapík a k nemu blondína vo filme, ktorý svojou podstatou je nepodarenou kópiu prvého dielu. Hrá sa na drsní, ale podstatou to je až neskutoční primitivizmus, navyše s atómovou bombou, kde má ísť o opakovanie katastrofy pri Pearl Harbor. Prostredím všetko nezachránite a toto už vôbec nie, lacný brak. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak to už se tolik jako první film nepovedlo. Nevím, proč ty dvoj či dokonce trojzáběry a hnusná hudba. Také příliš rychlý střih v některých úsecích filmu mi vadil. Celý úsek o tom jak se tam baví na pláži a večer byl jedno hluché místo a zbytečný protože k ději to nic neřeklo. Přesto se na filmek dívat dá, řekl bych, že je sice podprůměrná, ale jen málo. 41220118357/8800 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ták a je to tu. Jednotka sa mi páčila, tak samozrejme som vkladal dvojku do prehrávača celkom natešený. Veď podmorské poklady a krásne baby v plavkách si predsa vždy rád pozriem. Čo som však nečekal, že niekto sa sprosto zoberie a okopíruje presne prvý diel. Na to som naozaj nebol pripravený a cítim sa, ako by som práve zjedol držkovú polievku a ako druhý chod mi niekto doniesol zase držkovú polievku. Navyše bez prdelky Jessicy Alby film stratil svoje farby :) Točenie takýchto filmov je zbytočné plytvanie materiálom a diváckym časom, tak prečo mi to robíte, súdruhovia :'-( ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Dělalo mi velký problém se na ten film dokoukat, abych mohl napsat recenzi. ;-) První dva zmiňovaní herci stojí za zhlédnutí této trochu předělané jedničky. Jako výplň mezi filmy to beru. Můžu si teď vybrat jestli sáhnu po jedničce nebo dvojce, respektive zvážím to podle hereček. ;-) Nejsem si však jistý, zda něco takového budu ještě někdy zvažovat. 1.5/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama