Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Shit 

všechny recenze uživatele

Infantilní píčovina, která sází jen a pouze na jméno a umění Chana zabavit publikum, ale v jeho věku už to jaksi akcí moc nejde a je to docela znatelnej rozdíl, ještě tak před 5ti lety byl celkem mrštnej a akce měla nějakou úroveň, ale teď už je takovej trošku těžkotonážní a k 95% akce potřebuje lana, ale jako komika jsem ho měl vždycky rád a i tady mě dokázal aspoň zabavit a choreografie to mírně, ale fakt jenom mírně zachraňuje, ale touhle rodinnou kravinou s více či méně otravnýma dětskýma parazitama šlápnul trochu vedle, je to prostě až přespříliš infantilní a stupidní ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som peklo, dostal som peklo. Aj filmy pre deti sa daju robit na takej urovni, aby boli nezavadne pre dospelych (napriklad Rockov Tooth Fairy, ktory mal na prvy pohlad ovela debilnejsi namet). Navyse zaverecny zostrih nepodarenych scen je jednoznacne to najhorsie, co Jackie doteraz natocil. Smutny pohlad na byvalu akcnu megahviezdu. Pokial chce takto Jackie pokracovat dalej, tak by mal radsej splnit svoj davny slub a postavit sa uz len za kameru. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Že je to hrozná konina o tom nepochybuju, ale však je to zaměřené především dětem a infantilně zaměřeným jedincům, jako jsem já. Sice jsem místy nad stupidností některých scén koulel očima, ale co naplat, většinu stopáže jsem si užíval, stejně jako herci v čele s Jackie Chanem o těch capartech nemluvě. Prostě přijemná oddychovka na víkendové odpoledne, která si na nic nehraje a přes tunu obligátních klišátek, kterými je žánr rodinná-komedie standartně protknut (děj je předvídatelný až hanba), se na to příjemně kouká. Spokojenost. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak úchvatně kompaktní akční rodinnou komedii jsem už dlouho neviděla. Dokonce mi nepokazila dojem ani obvykle předimenzovaná hudba a kupodivu i český dabing sedl v tomto případě jak sada pávní na ruského záporáka. Ať šlo o ruskou mafii, rodinné střety, rodiče a děti, děti mezi sebou, vtipné akce a skvělého Jackie Chana, pro mě to vše dohromady šlapalo jak ruské kolo čínské výroby na americkém trhu..."Halloween mám nejradši. Coltne, co je Halloween?" Ještě, že jsem neměla předem ani tucha, jak nízké hodnocení toto zdařilé dílko má, možná bych prošla zbytečně bez povšimnutí a to by byla náramná škoda. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

J. Chan už není nejmladší a jde to bohužel docela znát. I když zrovna v tomdle případě má na tom větší vinu samotnej scénář a celkové pojetí snímku. Takže na můj vkus málo legrace, málo akce a všech těch dovedností kolem co jinak vždycky Jackie předvádí....tady byl zkrátka omezován dětičkama, což mě rozhodně příliš nebere. Btw. už se moc těším na nového Karate Kida... to bude určitě jiná písnička ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama