Reklama

Reklama

Tenten

Trailer 1

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

Tanner 

všechny recenze uživatele

Formou je to vlastně taková road movie. Dva souputníci kráčejí vstříc nevyhnutelnému osudu a setkávají se na své cestě s roztodivnými postavami. Mám tento typ filmu rád a nevadí mi ani, že Tenten neměl příliš velký spád. Humor je až na několik krkolomně působících okamžiků jemný a nenucený a určitě není jedinou a samoúčelnou náplní, jak by zaškatulkování toliko do žánru komedie mohlo navozovat. Vše ale stojí a padá hlavně s nádhernou atmosférou podzimního Tokia, kterou divákovi zprostředkovávají místy až jarmushovsky uhrančivé záběry. Hlavně proto dávám 4 hvězdičky. Nic převratného to není, příjemný filmík určitě. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Skvostny, cisty, vtipny filmovy zazitek. Sympaticky Jo Odagiri v premyslive komedii ktera me opravdu velmi potesila. Jit mestem, prochazet se a prochazet. Krasa. ()

Reklama

dezorz 

všechny recenze uživatele

Indie film o prechadzkach dvoch chlapikov po tokiu moze byt zabavny, zaujimavy a velmi dobry. S. Miki ma za sebou par filmov, ale az tento zladil netradicny napad s kvalitnym spracovanim, a to s.miki nie je ziadny velky filmar a asi nikdy nebude. Konecne ale pochopil tradicne japonske, menej je viac. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jak tady někteří píšou, film se může zdát svým pomalu plynoucím, "nedějovým" dějem docela nudný. Já se ale přiznám, že i když se toho během "procházky" znázorněné ve filmu moc neudálo, bavilo mě to až do konce. Snad to bylo i tím, že jsem tento film viděla během svého pobytu v Tokiu a samotnou mě bavilo takhle chodit ulicemi Tokia, ale jako by jsem se s celým filmem sžila. Krom toho, co film nepostrádá, je cit - a to je důležité. A i když to není typická komedie, myslím, že vtipných scén je taky dostatek. Zkrátka, po zhlédnutí jsem měla příjemný, klidný pocit. A to úplně stačí. ~(3,8)~ ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama