Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ľudskej rase hrozí zánik. Kedysi bola vytvorená akási robotická polícia, aby ľudstvu slúžila. No dnes je realita iná, dokonalí vojaci nepotrebujú nikoho, kto by im vládol. Elitný vojak Tallis, taktiež android, sa ujíma mladej rebelky a učí ju chápať myslenie a konanie strojov, aby ju týmto spôsobom pretvoril na spasiteľku ľudstva. Rozhodujúca bitka sa už blíži... (beso74)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já se přikláním k názoru, že tohle není úplně hrozný. Leč je to levný, tak nějakou "atmosféru" to má, dialogy vynechám a pro Dona Dragona a jeho béčka jsem měl dřív hodně velkou slabost. Časy se mění, mě už takovéhle zedka moc nevzrušují, ale čas si na to najdu vždy a sem tam se najde nějaký fajn unikát, ale spíš to jsou samé odpadovky. Tohle jak už jsem psal odpad není, nepovažoval nebo spíš necítil jsem z toho takovou tu ztrátu času a poznám, když se tvůrci aspon trošku snaží udělat nějakou zábavu a né amatérskou plečku. ()

cerdax2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zde vladne pravidlo - co neuhraji herci, to nahradi vybuch :) aneb utrzky nelogickych bitev prolozene vybuchy. To snad museli natocit za jeden den pobihani a bez scenare ci omylem zverejnili odpad ze strizny :). ()

Reklama

Reklama