Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

r.deshain 

všechny recenze uživatele

Těžko pochválit, těžko odsoudit. Nejslabším článkem byl příběh jako takový, s nelogickými zvraty, u kterých se tvůrci prostě spolehli, že divák to spolkne s otevřenou pusou. Zbytek prvků se to snažil dohnat, ale ani dobré výkony herců, dramatická hudba nebo kamera nemohli úplně napravit ten celkový plytký dojem. Nic nového, všechno jsme to už viděli, možná jen ne právě s touto konkrétní dvojicí. Pro 'sběratele' těchto filmů jistě přínosné. viděno v kině ()

Reklama

7trpasliku 

všechny recenze uživatele

Bohatý chlap se vypořádává se svou vlastní vinou. A potká nějakou kóču. A ta mu pomůže překonat sebe sama. Skončí to dobře a všichni tleskaj. OK. Že by mě to nějak nadchlo, to fakt ne. Takový ten pocit "Kolik ještě minut do konce? Cože? Ještě tolik??" se u tohodle filmu vyskytoval skoro po celou dobu. Jako komedie mě to nepobavilo a drama jsem v tom moc neviděla. S odstupem času musím shodit ještě jednu hvězdu. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hořko-sladké romantické drama, které z mého pohled drží nad vodou dvojice Eckhart a Anistonová (oba moji oblíbenci). Bez nich by to bylo zřejmě horší, jelikož dějová linka, ač velmi oduševnělá a hrající na city, tak nefunguje tak, jak by bylo záhodno. Chybí tomu trochu více opravdovosti. Jak jsem nevěřil těm Eckhartovým sezením, tak jsem naštěstí věřil jeho vztahu k ženě a později k Jennifer. Takže spíš 7/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

film ktory nevie ci chce byt romanticko komediou alebo dramou o vyrovnavani sa so smrtou niekoho blizkeho. obe pasaze su viacmenej zastupene rovnakym dielom ale ani jedna z nich prilis nefunguje, jennifer hra svojho typickeho "diblika" a aaron eckhart je sympatak ale brandon camp neprichadza s nicim novym co dostalo film nad priemer... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama