Reklama

Reklama

Tajemství mé dcery

(TV film)
  • Kanada My Daughter's Secret (více)

Obsahy(1)

Když sedmnáctiletá Justine Dysert nasedne do auta ke svému příteli Brentovi a jeho bratrovi Reggimu, nemá ani potuchy, jak se během chvíle změní její život. Chlapci zastaví před zlatnictvím, kde pracuje její matka, nasadí si masku a vtrhnou do obchodu. Dojde k přestřelce a zranění manažera obchodu. Jusitn a chlapci zmizí se zlatem a postřeleného muže nechají ležet na podlaze. Justin je na rozpacích, zda říct své matce pravdu, tím pádem pošle svého milovaného přítele do vězení nebo vše zamlčet... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

TV formát so záverom na smiech. Pritom vraj založené na skutočných udalostiach, no dcéra je taká otravná a ufňukaná, že divák zažíva len utrpenie z toho, ako sa to snaží Nina Dobrev zahrať, no nejde jej to. Matka naopak bez emócií ako figurína, asi jej ich dcéra pri tom prehrávaní ukradla. ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát původně 4 hvězdičky, ale po přečtení některých komentářů, že zpracování je slabota, dávám 5. Nejenom, že slabé zpracování si představuji úplně jinak, ale taky jsem měl možnost i mnohokrát vidět. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama