Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těšila se na narození prvního dítěte, ale pár dní před porodem bylo nalezeno jen její mrtvé tělo. Začal závod s časem, aby se našlo dítě...živé! Kanadský thriller podle skutečné události. Elle, sestra detektiva Carrie Macklin, zmizela poté, co se pohádá s nedávno propuštěným sexuálním delikventem, jen pár dnů před plánovaným porodem jejího prvního dítěte. Poté co bylo nalezeno Elliino tělo bez dítěte, Carrie začne podezřívat Elliina manžela. Napětí v rodině stoupá, zatímco Carrie vede závod s časem, aby našla Ellino dítě...živé! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak strašně předvídatelné... Tak strašně průhledné... Přesto jsem se dívala až do konce a čekala nějaký zvrat. Bohužel žádný nenastal a můžu hodnotit jen jako podprůměr i v rámci TV fimů. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hned při prvním záběru na ženu chystající pokojíček pro mimčo mi došlo, co bude v dalších minutách následovat. Pak jsem jen sledovala, jak to ta zrzka provede. ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Elle, která je ve vysokém stupni těhotenství zmizí jednoho večera beze stopy. Podezřejí jsou dva: úchylák a šeredná zrzka. Detektivům vedeným Ellinou prsatou sestřičkou Carrie bude trvat 80 minut než na to přijde... Vám to zabere 2 až 5 minut v zavistlosti na pozornosti, kterou této kriminálce budete věnovat. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Tehotná žena , ktorú ktosi unesie , následne nájde jej sestra detektívka jej mŕtve telo a začne pátrať po jej ukradnutom dieťati až príde na dôvod vraždy s nájdením sestrinho vraha 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama