Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý detektiv Varg Veum pátrá po ukradeném autě svého klienta, které však shodou okolností bylo novými majiteli použito při loupeži na dostihovém závodišti. Původní majitel auta Jonas Andresen díky Veumovi zjistí, že auto bez jeho vědomí prodala jeho manželka Wenche, s níž se právě rozvádí. Jonas Andresen je však po té, co si auto vyzvedne, zavražděn. Policie podezřívá jeho manželku, avšak Veum tuší, že případ je komplikovanější a pouští se do pátrání na vlastní pěst. Když ale dojde k další vraždě, začne mít obavy o život vdovy. Uvědomí si, že by ji nerad ztratil, protože se zdá, že je konečně tou ženou, na kterou celý život čekal... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

hans500 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série detektivních příběhů s Vargem Veumem. Sice o trošinku slabší než předchozí, ale stále slušné. Jinak platí vpodstatě to samé co u předchozích dílů, včetně toho, že mírné zkrácení o pár minut by mohlo dost vylepšít dojem. Stále zůstává výborná atmosféra i výborný Seim, který je v roli čím dál lepší. ()

Reklama

790511 

všechny recenze uživatele

3. příběh Varga Veuma. Nevím, jestli jsem něco zaspal, ale s jeho vztahy je najednou všechno jinak. Nicméně to už začíná trochu sklouzávat do stylu německých krimiseriálů. V příběhu je chyba; synek v závěru Vargovi prozradí, že byl svědkem určité události. V dané chvíli ale byl s Vargem v autě, nikoli na místě činu. // Crocuta: takže chyba byla u mě; neuvědomil jsem si, že to byl pavlačový dům a bylo tak vidět zvenku na vchody do bytů. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Opět severská krimi s detektivem Varg Veumem podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Gunnara Staalesena. CITÁT - Naval prachy, slyšíš!!!!! Dělej!!! Kdo se pohne, toho zastřelím!!!......... Trochu změna od předešlých příběhů. Zdá se, že tvůrci přidali trochu víc akce. Následkem to se však přidalo trochu víc delších dialogů a někam se vytratil ten povedený hudební doprovod. Tak nějak to nepodporuje tu zvýšenou akci. CITÁT - Tak to podepiš, nebo tě dám k soudu!!!........ ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejslabší díl, ale za Bergen a tamní atmosféru stále za 4. POZOR SPOILER: S chybou na kterou upozorňuje kolega 790511 se to má trochu jinak - ve chvíli kdy se stal inkriminovaný čin byl sice synek s Vargem v autě, ale zatímco Varg spěchal k bytu paní Andresenové, chlapec vystoupil a šel k otcovu tělu. Přitom mohl vidět souseda přibíhajícího k matce. Varg se ho na to ostatně výslovně ptá: "To bylo když jsem běžel nahoru?" "Ano". V první chvíli mne to také zarazilo, ale po rekapitulaci faktů jsem zjistil, že chyba chybou není. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v norském Bergenu. (Terva)

Reklama

Reklama