Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York. Dito (Bill Irwin) je muž v hezkém obleku s kravatou. Jeho identifikační kartě vypršela lhůta a je mu zamítnut vstup do správní budovy. Katie (Zooey Deschanel) je věčná party girl. Fláká se po ulicích a pod dojemným příběhem o ztrátě cesty domů do Jersey si půjčuje od cizích lidí peníze. Jednoho rána se těmto dvěma zkříží cesty u snídaně v bistru. Dito nabídne Katie práci uklízečky v jeho bytě. Katie práci příjme s úmyslem vzít něco cenného v jeho bytě. Jejich seznámení se mění ve fantazírování. Kam tohle vede? Tento krátkometrážní snímek nám jako svůj první počin představuje herečka Julia Stiles, která také sama napsala scénář. (Cliff Booth)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká kratučká mini-dráma, ktorá nič nepokazí, ale ani nijak extra nezaujme. Keby hlavnú rolu nehrala Zooey, tak nemárnim čas ani len zháňaním tohto filmu. Ale už len kvôli nej sa to oplatilo! Ale okrem toho som bol aj celkom zvedavý na scenár Julie Stiles. Nedá sa povedať, že by ním zažiarila - ale dej bol celkom zaujímavý, aj samotná konverzácia medzi Katie a Ditom. Do tých 20 minút toho stihli napchať fakt dosť, dokonca ešte aj muzikálové prevedenie Hello Dolly v podaní Zooey. ()

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Režisérsky debut Julie Stiles, ktorá si to zároveň i napísala sa vcelku podaril, i keď by som si dokázal ešte predstaviť ešte kratšiu stopáž než 20 minút. Stretnutie dvch tak odlišných charakterov je sprevádzané dobre napísanými dialógmi a skvelou umeleckou bodkou na záver. ()

Reklama

Reklama