Reklama

Reklama

Tajemství rodinného sídla

(TV film)
  • USA Secrets of the Summer House (více)

Obsahy(1)

George sa spolu so svojou ženou Nicky vracia po zvláštnej smrti svojho otca späť do rodinného sídla, kde vyrastal. George chce sídlo predať, no Nicky, ktorá tam nachádza inšpiráciu pre svoje obrazy, ho presvedčí aby to neurobil a to aj napriek tomu, že v meste sa hovorí o kliatbe spojenej s domom a históriou Georgeovho rodu. Nicky neberie varovania vážne až kým sa jej manžel v dôsledku nehody nedostane do kómy. V snahe pomôcť mu, objaví hrozné tajomstvo, ktoré je súčasťou rodinnej histórie jej manžela. (esterdemi)

(více)

Recenze (18)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Ač horory zásadně nesnáším, do tohohle jsem se nemusel bát jít, protože tohle má s hororem společné pramálo. Vlastně jsem ani netušil, že o horor půjde - a taky že nešlo. Je to docela průměrná duchařina, ze které vám po zádech půjde mráz jedině, když se budete na film dívat v zimě a budete sedět u otevřeného okna. Film měl nepochybně své světlé stránky, ale s tím filmaři neměli problém, neboť té správné temnoty, kterou by snad člověk očekával, tam bylo jen skromně. Vcelku se na to dalo koukat a nebylo to nepříjemné koukání, ale jak praví zákon - jednou a dost! 2 hvězdičky - 40% je až až ... a snad mě za to v noci nebudou strašit kdejeké čertoviny ... ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Právě jsem se přesvědčila, že se asi častěji budu dívat na filmy s obsahem, které mě zaujmou a nebudu se dívat na to, jaké mají hodnocení. Protože tenhle film, se strašně nízkým hodnocením se mi neskutečně zalíbil, a dokonce k němu sedí o konec takový, jaký je. Záleží podle čeho hodnotí jiní, ale já jsem u tohohle určitě za 5*. ()

Reklama

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Staré sídlo, osamělá kráska, burácení hromu, dávná kletba, zjevující se přízrak… je to takové útočiště pomsty na ostrově špatného svědomí…. prostě klasika a pro mnohé jistě lákavé téma, které je bohužel přetvořené do nepřijatelné podoby. A tak zoufalá nikdy nebudu, abych Summer House přijala za – třeba i hodně tupý – horor. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Takové ... primitivní - s herci a herečkami, kteří se poctivě snaží vykonávat svoji profesi ... se střídavým úspěchem. Ovšem pro pořádek musím dodat, že ničemu nepomáhá, pokud jim režie vkládá do úst lehce slabomyslné repliky. Leč "Tajemství rodinného sídla" si nedělá těžkou hlavu se sebou ... ani s vámi. Ve své prostoduchosti nic nepředstírá - a nebude se cítit dotčené, pokud se mu nebudete věnovat na sto procent. Při jeho sledování můžete klidně žehlit, vařit, popíjet, mastit karty ... můžete dělat cokoli, co vás zrovna napadne. Bude vám vděčné za jakoukoli pozornost - a bude se cítit dobře ... ve vaší společnosti ... 1,5* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Atmosféra 4/10 Prostředí 5/10/// +Lindsay Price je opravdu zajímavá, zápletka nebo chcete-li příběh je poutavý -atmosféra víc než thriller připomíná německou slaďárnu a děj strašidelnou pohádku, mizerné herecké výkony a slabé dialogy/// Nestačím se divit čemu všemu se dá říkat hororový thriller. Pokud bych to měl brát vážně, tak by tento film byl ve svém žánru nejslabší. Můj a zřejmě i váš zájem bude zachraňovat hlavní hrdinka, která nejen dobře vypadá, ale rovněž se logicky chová. Navíc film sleduje zhruba dvouleté období, a krom toho se vrtá v minulosti rodu, takže se nejspíš nudit nebudete. Nečekejte ovšem nic zázračného, jen nenáročnou televizní podívanou./// Celkem 45%/// ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama