Reklama

Reklama

Prokletí Midasovy skříňky

  • Velká Británie The Adventurer: The Curse of the Midas Box (více)
Trailer

Rodiče a bratr sedmnáctiletého Mariaha Mundiho (Aneurin Barnard) byli uneseni neznámým zlosynem a jemu nezbývá jiná možnost, než se spojit s tajemným Willem Charitem (Michael Sheen). Oba se spolu vydávají po stopách ztracené Mariahovy rodiny a ty je zavedou až do tajemného honosného hotelu Princ Regent. Nejenže se tento hotel nachází na malém odlehlém ostrovu, je navíc velmi podivný a plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí rozluštit tajemství ostrova, nejen proto, aby zjistil pravdu o zmizení své rodiny, ale také musí zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Pochvalu nejen za účast a odvedený výkon zasluhuje především a hlavně Sacha / Mella Carron .. a potom tato úžasná hláška : .. "Pro lidstvo nebezpečná věc. Mohl by doslova tisknout peníze. Takže zlato, základ našich bank, by se stalo bezcennou věcí. A svět by upadnul do chaosu." ... to mě dosti pobavilo - Sacha, jak už vám asi došlo trošku okouzlila, jinak ale nic moc ... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hlavní amorfní hrdina je něco mezi Střihorukým Edwardem, sajícím Edwardem a Frodem v péči Oduly, nicméně leccos zachraňují rozverný Michael Sheen či zralý padouch Sam Neill (když kráčí ve zpomaleném záběru s Midasovým kvérem v ruce, má to své parodické kouzlo). Pokud však dobrodružná fantasy vykazuje absenci dobrodružství i fantazie, končívá to obyčejně průserem. Náznak možného pokračování tam tvůrci dali asi proto, že naděje umírá poslední.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě tenhle film vůbec nevadil. A to i přesto, že jsem na něj koukal s bolestí celýho těla z nějaký bláznivý vzduchový chřipky, co na mě vlítla ráz na ráz. Není to nic velkýho a je to fakt spíš hodně dětský, ale ta atmosféra toho ostrova s těmi cyberpunkovými prvky mě fakt docela bavila. Jo a Sam Neill je tady fakt drsnej. Tak drsnej, že i jeho chůze je dostatečně drsná a nedokáže jeho charisma drsnosti za žádných okolností urazit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Film je spíš pro děti. Děj sám o sobě je plný předvídatelných momentů a všechno už tu stokrát bylo. Mně spíše zaujalo vstkutku velkorysé ztvárnění konce devatenáctého století kam ovšem tvůrci jasi nepatřičně zakomponovali i secesi... Také jsem smutně vzdychnul nad neodvratným během času při pohledu na sice stále krásnou ale už značně zmakeupovanou Lenu... Dám za tři, ale je to tedy opravdu s odřeným talismanem. * * * ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Klasická ukázka naprosto promrhaného potenciálu. Něco alá Indidana Jones, což mám rád, ale naprosto tomu chybí jakákoli akce. Těch pět minut na konci to nespasí. Hlavní hrdina děsně nesympatický, jeho mladší brácha ještě horší. Výborné prostředí nahrávalo všemu možnému, ale zatím se jen kolem všeho blbě kecá. Na úplnou nulu to není, ale podruhé na to dívat je zhola zbytečné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Bristol a Bath nebo v přístavu Charlestown. (Terva)

Reklama

Reklama