Reklama

Reklama

Prokletí Midasovy skříňky

  • Velká Británie The Adventurer: The Curse of the Midas Box (více)
Trailer

Rodiče a bratr sedmnáctiletého Mariaha Mundiho (Aneurin Barnard) byli uneseni neznámým zlosynem a jemu nezbývá jiná možnost, než se spojit s tajemným Willem Charitem (Michael Sheen). Oba se spolu vydávají po stopách ztracené Mariahovy rodiny a ty je zavedou až do tajemného honosného hotelu Princ Regent. Nejenže se tento hotel nachází na malém odlehlém ostrovu, je navíc velmi podivný a plný záhad. Mariah s Willovou pomocí musí rozluštit tajemství ostrova, nejen proto, aby zjistil pravdu o zmizení své rodiny, ale také musí zabránit tomu, aby zlověstná mystická Midasova skříňka nepadla do nesprávných rukou. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh respektuje tradici, tudíž zachovává klasické schéma převážné většiny dobrodružství, jejichž hrdinové pátrají po libovolných cenných či magických artefaktech. Disponuje poměrně zdařilou vizuální stránkou a stejně tak i poměrně zdařilou prezentací ... v rámci svých poněkud omezených možností - přesto cosi zásadního postrádá. Možná opravdový zápal pro věc ... nebo adekvátní dávku nadhledu ... či snad správně načasovaný moment překvapení - cokoli, co by mě přimělo sledovat osudy jeho protagonistů s větším zaujetím. Slabé 3* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Pominu-li, že hlavní postava je fakt nesympaťák, že nebýtSheena a Neilla, tak není na koho ani koukat, že je to děsný nesmysl, vlastně je vám až trapné na to koukat a ke konci by mě ani nepřekvapilo, kdyby se na scénu přenesl nějaký Goa'uld, tak... ani tak to za nic nestálo, vyhozené peníze za tvorbu téhleté DVD koniny. Oproti tomuhle je snad ještě skvělý počin i série Librarian s Noahem Wylem. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Pochvalu nejen za účast a odvedený výkon zasluhuje především a hlavně Sacha / Mella Carron .. a potom tato úžasná hláška : .. "Pro lidstvo nebezpečná věc. Mohl by doslova tisknout peníze. Takže zlato, základ našich bank, by se stalo bezcennou věcí. A svět by upadnul do chaosu." ... to mě dosti pobavilo - Sacha, jak už vám asi došlo trošku okouzlila, jinak ale nic moc ... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Film je spíš pro děti. Děj sám o sobě je plný předvídatelných momentů a všechno už tu stokrát bylo. Mně spíše zaujalo vstkutku velkorysé ztvárnění konce devatenáctého století kam ovšem tvůrci jasi nepatřičně zakomponovali i secesi... Také jsem smutně vzdychnul nad neodvratným během času při pohledu na sice stále krásnou ale už značně zmakeupovanou Lenu... Dám za tři, ale je to tedy opravdu s odřeným talismanem. * * * ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevalný dojem  1)  z tohoto přihlouplého počinu nesmaže ani pár dobrých nápadů._____ 2) Dětem školou povinným snad činí sledování této slátaniny jisté potěšení, kterého jsem však již jako člověk školu již opustivší byl zproštěn._____ 3) 26letý Aneurin Barnard hraje nepříliš přesvědčivě 17letého hlavního hrdinu._____ 4) Inu, laťka Pirátů z Karibiku je příliš vysoko. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Bristol a Bath nebo v přístavu Charlestown. (Terva)

Reklama

Reklama