Reklama

Reklama

10 přikázání

Trailer

Obsahy(1)

NEJSLAVNĚJŠÍ PŘÍBĚH O MOJŽÍŠOVI, PRINCI EGYPTSKÉM. Půvabné animované zpracování nejkrásnějšího biblického příběhu. Poutavé vyprávění historických událostí pro malé diváky. Legenda o muží, který byl vybrán Bohem, aby osvobodil židovský národ. Vyvoleným pro tento úkol se stává Mojžíš. Muž, který se narodil chudý, ale svůj život strávil v nádherném paláci jako egyptský princ. Projděte s ním Rudé moře, vystupte na horu Sinaj a najděte pro lid novou zaslíbenou zemi... Slavný příběh, který patří ke všeobecným znalostem kulturní historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

jafuska 

všechny recenze uživatele

ačkoliv neznám starý zákon a vše co souvisí s náboženstvím, tahle animace byla pěkná a myslím si, že je tato pohádka nejen pro děti, ale i pro dospělé, aspon se něco dozvíme z bible, i když toto není můj oblíbený žánr- náboženství, ale budiž, vše je poprvé, tak proč né taky toto, ale nemyslím si, že bych se dala na dráhu pochopit náboženství to určitě ne, ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ošklivá stará a pravděpodobně dost levná animace. Příběhu se nedá nic vytknout, protože se to tak nějak drží předlohy. Jedna * je za hudbu, která se stala příjemným překvapením a je opravdu výrazná a vcelku dobrá. A druhá * je za pěkně udělanou titulkovou sekvenci na začátku a za cool scénu, kde Bůh tvoří Desatero. Tohle DVD jsem sehnal za 5 Kč a myslím, že je to tak adekvátní cena. Ale stejně je lepší si znovu pustit Prince Egyptského ;-) ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Velice dobré ztvárnění ! Animaci s hudbou bych hodnotil opravdu kladně. Ohledně přesnosti - no nevím, mohlo by to být přesnější, NA DRUHOU STRANU, mohlo by být hůř, a takto tam bylo to důležité a zajímavé... a s tím, že je to nejslavnější příběh, no nevím, já za nejslavnější příběh hodnotím příběh o zmrtvýchvstání Ježíše... Ale už dost kritiky. Jak jsem říkal, animace s hudbou opravdu povedené, přesnost na 75-80% no a zbytek, povedený. Myslím, že tento animák si užijí jak děti, tak dospělí. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Pekné spracovanie, hoci sa mi nepáčili niektoré nepresnosti - najmä tá "rodinná náklonnosť" Mojžiša k Ramzesovi, čo rozhodne je v úplnom rozpore s Bibliou , zase sa mi páčilo to, čo sa nepáčilo Diamantovi, že tam bolo použité ozajstné Božie meno "Jehova", ktoré bolo pôvodne v Biblii, čo potvrdzujú aj historici. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama