Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Berlínsky producent elektronickej hudby Martin, známy ako DJ Ickarus cestuje po kluboch po celom svete so svojou manažérkou a priateľkou Mathilde a chystá sa vydať svoj najväčší album. Všetky jeho plány však stroskotajú po tom, čo ho hospitalizujú na psychiatrickej liečebni kvôli nadmernému požitiu drog po jeho vystúpení. Berlin Calling je tragikomédia, poukazujúca na problémy a život v dnešnom Berlíne. (sonickaaaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po dlouhém odkládání sem se nakonec odhodlal a na Berlin Calling se podíval a moje konečné dojmy jsou trošku rozporuplné.Začátek vynikající,Kalkbrenner ač neherec přesný,soundtrack naprosto famózní,ovšem přesto všechno je Berlin Calling od půlky poměrně průhledným a již několikrát viděným příběhem o zlých drogách a následném vystřízlivění,kterému jako by něco chybělo.Budˇ jak budˇ podobných filmů z prostředí EDM moc není a pro její fanoušky zůstane shlédnutí BC povinností...80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jeden by neřekl, co se všechno může odehrávat za vznikem takového alba, jako je Berlin Calling. Droga je svinstvo a dokáže člověka totálně zlikvidovat a nebo v případě DJ Icka dostat do psychiatrické léčebny. Byly chvíle, kdy jsem měla husí kůži při pohledu na to, co dokáže taková droga udělat s člověkem. Přestože nejsem zrovna fandou téhle hudby, tak sem rozhodně bezvadně sedla a vůbec mně nevadila. Že by to byla zrovna komedie, to bych neřekla, ale syrovost a reálnost z toho snímku vyzařovala zcela jasně. Paul Kalkbrenner svého Icka zahrál opravdu bezchybně a já mu jen fandila, aby se z toho nějak dostal, ale jestli to dopadlo, nebo ne............ ()

Reklama

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Malarkey: Pro fanouška elektronické muziky je tento film ten pravý balzám na duši, a věřím, že pro obyčejnýho diváka to bude průměrná záležitost, kde hlavní roli figuruje muzika, drogy, sex a taková ta klasika.... AngelAngie napsala tu největší PÍČOVINU co mohla. Proč furt řešíte takový sračky? ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Asi špatná konstelace hvězd, ale dokoukala jsem to až na třetí pokus a to se mi hrozně nechtělo. Dvakrat jsem to dávala při cestě busem směr homeland, ale pokaždý jsem u toho vytuhla, což se mi stává zřídka a na třetí dodívaní jsem se neskutečně překecávala. Není to špatně natočený, ale neosloví to asi každého. Komu se to líbilo, doporučuji podobný film http://www.csfd.cz/film/209030-its-all-gone-pete-tong/ ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Kalkbrenner prekvapil. Ani nie tak skvelou hudbou, ako skôr parádnym hereckým výkonom - na neherca. Stohr zvláda film dobre ukočírovať a to už od kamery, castingu až po viacero obrazových nápadov. Celkovo je Berlin Calling lepšie ako Human Traffic no najlepšie filmy s drogovou problematikou ani zďaleka nedosahuje. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • O soundtrack se postaral známý hudebník Paul Kalkbrenner, který se mimo jiné ujal ztvárnění hlavní role a dotváření scénáře. (Peat)

Reklama

Reklama