Reklama

Reklama

Každý chce být Ital

  • USA Everybody Wants to Be Italian
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jake Bianski, milenkou opuštěný obchodník s rybami, který se osm let pokoušel získat svou ex-přítelkyni zpět, se zaplete do hříčky se záměnou národnosti, v níž dva lidé předstírají, že jsou Italové, aby navzájem získali svá srdce. Jake Bianski je pohledný prodavač ryb v severním Bostonu. Je to již osm let co ho opustila milenka Isabella, ale navzdory faktu, že je nyní vdaná a má tři děti, Jake na ní odmítá zapomenout. Jeho přátelé z práce, Steve a Gianluca už mají dost jeho posedlosti minulostí, a tak ho pošlou na rande naslepo s chytrou a krásnou veterinářkou Marisou. Místem setkání je italská párty pro nezadané. Jake je přesvědčen, že takovou ženu jako Marisa ani nenapadne, že by chodila s někým jiným, než s Italem, a tak se představí jako Jake Bianchi namísto Bianski. Jenže když se přátelství Jakea a Marisy začne rozvíjet v romantický vztah, Jakeova bývalá láska Isabella se konečně rozhodne, že ho přece jen chce zpět. Marisa uteče do Itálie a nechává Jakea, ať se rozhodne jestli chce žít minulostí, nebo dá přednost příslibům budoucnosti. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Rara-avis 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový film, který nenadchne, ale ani neurazí. Trochu mě překvapuje, jak vysoce je hodnocen, podle mě z něj průměrnost úplně čiší. Zpočátku jsem se hrozila, když byl představen hlavní mužský charakter a jeho "problém s ex"... ale nakonec to nebylo tak zlé... pár cliché, neokoukaní herci, neobvyklé rybí prostředí :) ... 3 hvězdy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na film jsem úplně náhodou narazil na kanálu HBO comedy, tak jsem se rozhodnul na to podívat, i když jsem vůbec nevěděl, co od toho čekat. Kdybych si tady přečet oficiální text distributora, asi bych se na to ani nekoukal. Podle mě je to prostě další z řady romantickejch komedií, která nepřináší vůbec nic novýho. Já tenhle žánr nemam moc rád, takže 101 minut mi přišlo víc než dost. Ale musim uznat, že občas se tam našlo pár vtipnejch míst, takže nakonec jsem to vydržel až do konce. Jako neni to úplnej průser, ale taky nic, co bych musel vidět znovu. Za zmínku snad stojí ještě hezká, neokoukaná herečka v hlavní roli. Tady (narozdíl od Bulšitu) zůstala oblečená. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama