Reklama

Reklama

Tyranosaurus Rex - návrat do období křídy 3D

  • USA T-Rex: Back to the Cretaceous (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

16-ročná Ally Haydenová, dcéra paleontológa, sa zázračne vracia v čase do obdobia kriedy pred 65 miliónmi rokov, aby na vlastnej koži zažila tie najneuveriteľnejšie dobrodružstvá. Na filmovom plátne IMAX stretáva najväčšieho a najrealistickejšieho dinosaura, akého kedy kinematografia vytvorila - 6 metrov vysokého a 15 ton ťažkého - Tyrannosaura Rex. Jašter známy z Jurského parku tentokrát vystupuje v 3D filme z plátna medzi divákov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

POMO 

všechny recenze uživatele

Fajn. Ale iba ako nevýrazná jednohubka. Kvôli krátkej dĺžke z filmu nemôže byť plnohodnotný náučný dokument a kvôli nižšiemu rozpočtu z neho nemôže byť 3D Jurský park. Výsledok tak balancuje niekde medzi, a v oboch prípadoch uspokojuje polovične. Málo virtuálnej reality, zlý herecký výkon hlavnej predstaviteľky a takmer žiadny T-Rex. Najkrajší 3D efekt filmu (drevo vo vode) nijako nesúvisí s pravekom. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $53,161,885Tržby Celosvetovo $102,425,137║ Dejovo chatrné ale ako jeden z prvých 3D zážitkov to bolo fajn. /videl v IMAX kine: 55%/ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Můj první 3D film, který jsem viděl a byl jsem na něm v Imaxu v Práglu. Zážitek to byl velký, protože jsem do té chvíle nezažil, aby na mě lítaly kameny a nezranily mě. :D Podíval jsem se na to znova ve 2D a teda žádná sláva, bez 3D je to opravdu o ničem. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moje prvé IMAX tridéčko. Ťažko to hodnotiť. Ako film je to pravdaže brečka, no IMAX považujem (stále) za viac lunaparkovú atrakciu ako filmy ako také. A v tomto T-Rex boduje na maximum! ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prvý (a na dlhšiu dobu aj asi posledný) IMAX, ktorý som mal možnosť naživo vidieť. Poviem vám, 3D technológia je proste úúúžasná a prvých 10 minút som mal len otvorené ústa od údivu. Ten pocit reality, tá bezprostrednosť... Nádhera. Eh, ja tu mám ale vlastne hodnotiť T-REXa a nie 3D technológiu, že? To je už horšie, pretože príbeh je hrozne naivný, nudný a v podstate len vyplňuje medzery medzi 3D vizuálnymi orgiami s dinosaurami (ktorých tu ale moc nie je). I tak ale film musím hodnotiť vcelku pozitívne a pokiaľ ste ešte žiadny IMAX nevideli, môžem vám odporučiť zájsť na T-REXa ako prvého... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

45 minut ve 3D je prostě na hovno. POMO to napsal správně, je to zajímavé, na reflexy zatraceně účinné, ale když se Vás druhý den někdo zeptá, na čem jste to v IMAXU byli, odpovíte: ,,Už nevím" ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Příběhově pořádná pakárna, nepromítat to ve 3D kině tak si prakticky nenesu žádný zážitek. Hlavní představitelka hraje přímo strašně a bohužel skoro vůbec neleze ze záběru. Pořádného 3D T-Rexe se dočkáte chvilku před koncem. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Nebýt to 3D, tak je to rozhodně jen 1*. Dějově je to totální kravina, představitelka hlavní role je opravdu příšerná a určitě, kdyby se do toho tvůrci nesnažili nutně vměstnat děj a udělali to jako obyčejný dokument o dinosaurech, bylo by to mnohem lepší a 100% méně trapné. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Ze všech velkoplátnových snímků, jaké jsem kdy viděl (a nebylo jich málo), je T-Rex jeden z nejtopornějších, především díky nemotorné hlavní představitelce. Je paradox, že právě takový si pražský IMAX vybral po otevření jako svůj úvodní program. Ale holt dinosauři táhnou diváky. Pochvalu si zaslouží kromě poměrně vydařených trikových efektů alespoň pěkná hudba Williama Rosse. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Me prvni setkani s 3D. Nemuzu hodnotit jinak. Absolutne me to okouzlilo, ikdyz nebyt to ve 3D tak si odectete dve hvezdicky. ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo hodně spekulací o tom,že je Imax nedokonalá technologie a u tohoto snímku se to potvrdilo.Tento 3D projekt mě neslovil ani svoji výpravou,příběhem a dokonce ani můj prožitek nebyl stoprocentní ba ani poloviční.Prý hranice mezi realitou a fantaziií.Pche!Pro mně to znamenalo spíše hranice mezi nekonečnou nudou a utrpením,neboť mě příšerně iritovala hluchá místa typu záběrama na hlavní postavu a rádoby moudra a spekulace.Ještě,že mě lístek stál jen polovinu,to už bych byl potom opravdu naštavý a pomstil bych se ponecháním si Imax brýlí. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Moje prvé 3D v živote som si neskutočne užíval. Dinosaury mám rád už od malička a si spomínam, že na tento nás vzali zo strednej a bol som nadšený. ()

ElChe 

všechny recenze uživatele

Sfetovaná alenka v říši dinosaurů, která rozluští velkou záhadu- dinosauři vymřeli najednou a ještě k tomu výbuchem meteoritu. Neměla si hold čichat k tomu vajíčku no ()

Mocoft 

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná přihlouplá uhrovitá pubertální holka žvatlá do docela pěkných záběrů. Vhodné jen pro děti! Pokud máte doma podobnou osobu, raději si 3D užijte v jiném kousku, třeba ve skvělém 3D Space Station. ()

stiewe 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s technologií 3D byla úžasná. Ta reálnost, možnost si na všechno "sáhnout".. paráda. Po 15 minutách mé nadšení opadlo a přestalo mě si na všechno šahat a začal jsem vnímat i děj filmu, který byl tak ubohý a neskutečně předvídatelný. Dvě hvězdičky jen za technologii 3D ()

nicneznam 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s 3D v době, kdy jsem byl žákem ZŠ. To, co se začalo odehrávat všude kolem mě, byla čirá fantazie a maximální zážitek. Zážitek, na který jsem dodnes nezapomněl. Kam se hrabe "hloubkový" 3D efekt Avataru? Tohle je 3D efekt! A rozhodně to není o tom, že vám něco padá do obličeje, ale o tom, že jste pohlceni obrazem. Jsem rád, že jsem měl tu možnost to ve svých letech vidět, protože to beru jako zážitek na celý život. Bez přehánění. ()

kmfilm 

všechny recenze uživatele

Pokud jdu na film kvůli visuální stránce a 3D efektu a jakože se do kina 3D chodí právě pro toto, tak musím hodnotit plným počtem. Nejlepší 3D film, který zatím byl. ()

Reklama

Reklama