Reklama

Reklama

Son of Bambi Meets Godzilla

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1999, 2 min

Obsahy(1)

Bambi se klidně pase na mýtince uprostřed lesa. Zálusk si na něj udělá obří tlapa Godzilly. Jak se Bambi asi s tímto obrem vypořádá?
Přepracování krátkometrážního filmu z roku 1969 Bambi Meets Godzilla. ,,Syn" se může pyšnit počítačovým zpracováním a hlavně modernější verzí příběhu. (SonG)

Recenze (21)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přesně po třiceti letech od největšího crossoveru v dějinách je nám servírováno pokračování, které splňuje všechna sequelová kritéria - je pompéznější i efektnější. Naštěstí si někdo byl vědom, že opakovaný vtip není vtipem a stvořil "dvojku" lepší jedničky, byť ne o moc. ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Geniálne úderná animácia, strhujúce tempo ústiace vo vražedný, brilatne vypointovaný záver. Až pixely lietali... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se s tímhle někdo digitalizoval, když místo toho mohl třeba jet do Tesca a koupit si softbalový míček (zasvěcení drží huby). ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

O kapku lepší pointa než v kultovním hovnu pro pošahané idioty bambi meets godzilla. To není už ani možné co zase s malým princem provedli. Už jen když sem viděl, jak je to animované, myslel jsem, že se vybliju přímo na monitor - v tu chvíli by vypadal líp. Zatímco ten první počin, kdy se nějaký zoufalý fet'ák na pokraji sil nudil, mohl nějaké to malé dítě pobavit, toto?!? ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Lepší než starší brácha z 1969,ale znovu zopakuju komentář: Pobaven?...ehm...možná trošičku.... ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

SPOILER!: PanenkoMarjá, co takový jutjůbacký blbosti tady v databázi vůbec pohledávají? Stará Godzilla se neumí ani trefit a jenom dělá machra s dupáním a přitom ji skolí jakási trapná raketka. A Bambi? Dělá machra a žere trávu. Tvůrcům se tenhle filmeček povedl asi tak, jakoby na té pastvě nebyl Bambi, ale nějakej čokl. Son of Bambi - Son of the Bitch. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Závody šneků jsou lepší podívaná. Ach jo, kdyby 6/10 nezabíraly úvodní titulky dal bych i jednu hvězdu, ale takhle... ()

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Buď jsem to nepochopil, nebo je to sračk*. Jediný co mě v souvislosti s tím napadá je otázka "A co jako?". ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry. Bambi meets Godzilla mělo švih a hlavně nápad. Tohle je trapná povídačka (hlavně o pidlooké godzille) snažící se malému kolouškovi dohnat skóre absurdním způsobem. Záměr autora jsem nepobral. O tom, že tohle je důstojný sequel pochybovat nebudu... já totiž pochybuji, že toto se za sequel považovat dá. Můžete být sklamaní u pokračování Matrixu nebo u SW: Clone Wars, ale rozhodně nezažijete tak otřesný zážitek a zklamání, jako já u sledování tohoto paskvilu. A to přísahám. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

To snad nemyslíte vážně, že se zde budou hodnotit i minutová videa z youtube? Konkrétně tohle video, které mi přijde, jako by ho stvořil nějaký jedenáctiletý nerd, co celý den seděl u wowka, tak si chtěl odpočinout a hrát si s movie makerem. Pak to nahraje na youtube a posílá to po ICQ všem svým kamarádům, kterým to přijde vtipné, protože znají jeho dementní smysl pro humor. Ovšem pro ostatní je to jen tragédie. ()

masw 

všechny recenze uživatele

"Dvojka" je sice barevná (oproti černobílé jedničce, je mi blbé psát barevnější :) ), vtipnější a s zajímavým nápadem. Oproti jedničce chybí chytrá pointa a Godzilla po těch 30-ti letech zřejmě ztratila zrak, takže za dalších 20 (psáno 6.1.2009)let bude určitě v brýlích. ()

Reklama

Reklama