Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Rande v Římě jsem si stáhnul cíleně a pro můj pocit odpočatosti a relaxace svůj úkol splil. Takže ať si tu každy háže na ten film špínu ale ja se bavil. Ovšem pár trapných rolí a situaci se zde objeví, ale když tuším o čem film je, tak se na něj logicky nedívám. Kristel Bell příjemná, velká sympaťanda. Její ségra v podání Alexis Dzieny taky hot :-)) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začiatok sa mi celkom páčil. Hlavne tá scénka s vázou. Ale potom prišla hrozná vata a nuda a jediné čo ma udržalo pri telke bola pekná Kristen Bell. Našťastie dej neprešiel do žiadnych trápností ani sileného humoru. Koniec opäť trocha pobavil, hlavne scénka s autíčkom. Prekvapil ma aj Dax Shepard, ktorý rolu narcisa a manekýna zvládol veľmi presvedčivo a zábavne. Vlastne vždy, keď ma na filme niečo rozosmialo, bol do toho nejako zamontovaný. Takže u mňa s odretými ušami slabší priemer. 50/100 ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Bohužel Mark Steven Johnson do puntíku splnil očekávání a natočil absolutně průměrný a zbytečný film. Vyjma dvou až tří scén je tenhle film poměrně nudný a solidní Duhamel a ještě lepší Kristen Bell z tohoto filmu zrovna moc vyždímat nedokážou. Scénář je prostě příliš obyčejný, okoukaný, málo vtipný a absolutně bez spádu. ()

IrisHelenka odpad!

všechny recenze uživatele

No tak to byla vážně síla... Ne že bych od takového filmu očekávala něco objevného, to ne, ale byl to jeden z nejhorších romantických "zábavných" filmů, jaký jsem kdy viděla. Už nikdy víc proboha. Nevím, co je horší, jestli ty rádoby vtipné pády, které provázely celý příběh, nebo snad ta závěrečná taneční scénka. Hrůza. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Pri podobných filmoch sa až možno diviť, čím si vlastne dokázali vydobiť tak zaujímavé herecké obsadenie. Mark Steven Johnson totiž nikdy nebol zárukou ohromujúcej kvality a Stalo sa v Ríme z jeho doterajšej tvorby nijak nevybočuje. S bláznivým humorom v romantických komédiách naviac prevažne nemám problém, ale v tomto prípade v celkovom kontexte pôsobí občas až príliš absurdným a nekonzistentným dojmom. Ale žeby som sa vôbec nebavil, to zase nie... Vďaka za Kristen Bell a striedmu stopáž. 50% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)

Reklama

Reklama