Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie zaměřená hlavně pro něžnější pohlaví, která není sice žádný zázrak, ale tak hrozné, jak zde čtu, to tedy určitě není. Pokud jde o Anne Hathaway a Kate Hudson, ty tu hrají velice dobře a určítě mě nezklamaly. Prostě pohodový film, na který se klidně kouknu ještě jednou a vyrážku z toho určitě mít nebudu. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nech sa páči, 90 minút sa môžte dívať, ako sa dve detičky bijú o koláčik na pieskovisku. Ale zase popravde treba priznať, že keby mne niekto skúšal vyfúknuť svatbu v júni v hoteli Plaza, hoci aj najlepší kamarát, tak by som sa nesprával ináč. Možno aj horšie. Veď predsa o tom snívam celý život a teraz toto!?! :))) ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Když si kupujete toto DVD nebo lístek do kina, určitě nečekáte, že tenhle film Vám změní pohled na život. Jdete si odpočnout, pobavit se a kouknout se zase na kousek Ameriky. Tenhle kousek mi přijde v pořádku. Jednou zde nejde o vztah muže a ženy, ale o dvě kamarádky, které rozdělí stejný termín svatby. Triky a vtipy, které jsme již někde slyšeli a viděli, ale pořád nás prostě baví a tak až přijde do kina další slaďárna s Kate Hudson, tak zase vezmeme svoji druhou polovičku a půjdeme do kina. Protože takto to chodí... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

I po Rachel Getting Married (což byl otřes) a po Bride Wars (lehce podprůměrná komedie) si stále myslím, že Anne Hathaway má o dost na víc. Ani v jednom filmu bohužel nepředvedla nějaký extra výkon - to se sice v komedii jako je tahle až tak nečeká, ale mohla být aspoň trošku víc zapamatováníhodná a mohlo jí to tu víc slušet ;) -, tak snad jí to vyjde někde příště. Ale k samotné komedii: Nápad soupeřících kamarádek není nijak zvlášť originální a i pár filmů se svatbou už tu bylo, takže v příběhu asi nikdo převrat nečekal. V tomhle případě se dá sázet buď na pěkné holky nebo na vtipné situace, ale ani jedno tu není dostatečně silné, aby to film vyneslo výš. Ne že by Kate s Anne byly nějaké šeredy, to určitě ne, ale ani jedna tu absolutně nevypadá tak, jak by mohla. Pár vtipných momentů tu sice je, ale celkově je to tak na jedno zkouknutí a dost. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Snažil som sa z tohto vyspať, ale nepomohlo... Možno ak by som bol... vlastne nie, neviem si predstaviť za žiadných okolnosti takúto situáciu a mať doma taku pipinu tak ma je.ne. A ten zvrat na konci... no teda. Od výberu herečiek po úžasne prevedenie s tretím hlasom (tzv. organizátorom chaosu, Joker by ti dal...) hodnotím 2/10 yeaaah ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)
  • Film se odehrává v New Yorku, kde jsou natočeny hlavní scenérie města. Zbytek, včetně interiérových scén, se ale natočil v Bostonu. (joshula)
  • Natáčení probíhalo od 31. března do 24. června 2008. (Dlee)

Reklama

Reklama