Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 292)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem moc nechapal, co tu ma bejt tak vyjimecnyho, klasicka situace, par lidi v lese, tentokrat navic jen dva, takze jsem necekal ani zadny velky vyvrazdovani, ale nekdy po pulhodine zacne jizda, ktera skonci az s koncem filmu. Navic tu je naprosto perfektni zaporak, coz se opravdu jen tak nevidi, aby nekoho nahanela parta deti, i kdyz je fakt, ze tu je klasicka situace s sefem party a ostatnim se do toho moc nechce. Jenze krome tohohle se film muze pochlubit naprosto spickovou brutalitou, ktera navic vypada realisticky a je to proste masakr a pak pride paradni konec. A navic tu jsou i slusny herci. Neco takovyhleho by americani asi nenatocili. Ale na druhou stranu , ze bych se nejak bal, to se rict neda, nejakou mrazivou atmosferu to moc nema a napinavy to je jen misty, ale i tak jsem si to maximalne uzil. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Atmosferu to malo dobru, ale tie nelogickosti. Pane boze, mala som pocit, ze som pozerala parodiu. Ani chvilku som sa nenudila, ale nemozem dat viac ako dva. Bohuzial. Proste som sa viac smiala, pretoze tolko nasilnikov na jednej kope nestretnete snad ani v base... Decka, matky, este aj priroda bola voci chudatku hlavnej hrdinke neuprosna :D:D ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nekorektní buransko-teenagerský exploitation z británie se veze na nové francouzské krvané vlně, zároveň je však vystaven na Boormanových survival základech. Romantické večery u jezera, dny plné potápění v křišťálově čisté vodě a k tomu jako bonus tlupa spratků na kolech a jejich zlý pes. Proč ne. Zvlášť, když se od poloviny děj nabere obrátky, o kterých se mi na začátku ani nesnilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kurva fix budu taky zabíjet!!! Občas se mi prostě stane, že mě nějakej zásadní kousek totálně mine. Jako v tomhle případě obal mě nikdy moc neoslovil. Říkal jsem si no jo další průměrná vyvražďovací teanegerská srajda... Ach jak jsem se mýlil. Dlouho jsem se tomu vyhejbal. Dneska mi to kámoš pustil a já už rozumím všem těm vesměs pozitivním ohlasům tady od pravých milovníků slasherů. Tenhle kousek je opravdu promakanej cítíte tu skutečně tvůrčí nadšení a radost z každé smrti a přitom to není ani žádná laciná píčovina bez hlavy a paty a kromě toho, že si užijete solidní masakr vás možná i film donutí k přemýšlení co, že je to vlastně omezování osobní svobody co je povoleno a tolerováno a co se vlastně může a co ne. Shrnuto vaše osobní svoboda končí tam kde omezujete druhé, ale můžete to taky vyřešit tím, že zabijete každýho kdo vám tu vaší svobodu naruší. Tak jako tak hutnej film 5* to sice nebude, ale jinak parádní maso.85% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V kolonce pro hvězdičky je jich od mnoha předních kolegů tolik, že mě z nich až přechází zrak. Ten mě ale místy přecházel i u sledování Jezera smrti. Slyšel jsem na tento thriller hodně kladné ohlasy, ale skutečnost poněkud zklamala má očekávání. Ano, atmosféra se tvůrcům povedla navodit celkem hustokrutě, ale z velké části to bylo dobrým střihem, slušnými hereckými výkony a solidní prací s kamerou. K samotnému ději bych dodal snad jen tolik, že koncentrace tolika iracionality na tak malé ploše (jezero a přilehlý les) by vedla ke smrti kohokoliv, kdo by šel jen náhodou okolo a podíval se zrovna špatným směrem. Jak se říká "nic se nemá přehánět", no a tady to bylo přehnáno několikanásobně. Ne, nepopírám, že se mezi námi vyskytují i jedinci s podobnou duševní anomálií, jako měl vůdce partičky těch pubošů. Nicméně zde ta iracionalita zasáhla obě strany barikády měrou víc než vrchovatou. A všeho moc fakt škodí... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • V scéne, kde skupine mladých ľudí uteká pes za párom ležiacim pri jazere, majiteľ psa na neho volá menom feny Bonnie, pričom kamera pri ďalšom zábere odhaľuje, že je to pes. (brutale)
  • Je možné všimnout si změn na oděvu Jenny (Kelly Reilly), který je zprvu mokrý a zablácený (poté, co se skrývala pod vodou pod dřevěnou chatrčí), aby byl krátce nato bez jediné skvrnky, opět celý černý. (Conspi)
  • Tržby z celosvětových kin byly 4 miliony amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama