Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Rane, bývalý policista, se stal osamělým mstitelem. Musel přihlížet, jak mu jeho kumpáni znásilnili a zabili těhotnou manželku, zatímco on unikl smrti. Bere spravedlnost do svých rukou a nelítostně likviduje všechny, kteří se podíleli na tomto hrůzném zločinu. Po cestách pomsty kráčí bez slitování. Smrt jeho milované ženy je musí hodně bolet! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Totálně skaženej, amorální, zlej a krutej flick... Mám pocit, že za tímto a jemu podobným stojí stejná společnost. Jsou to naprostý Bčka až Cčka. Film evidentně nedisponuje rozpočtem, materiálem, ani možnostmi, ale je dělán s obrovským nadšením a velice chytře si pomáhá střihem a filtry. Úvodní znásilnění a zabití těhotné ženy je fakt pro většinu diváků asi krutost k zblití, jenže když se hrdina nasere a jde se pomstít asi 5ti hajzlům do města, tak to je taky docela síla. Žere prášky na bolest po hrstech, zapíjí to chlastem, fetuje, všechny kolem sebe mlátí ... a nutno říct, že každýho šmejda z úvodní sekvence si fakt vychutná, to jsou fakt hovadský, krutý nápady ... Tenhle film opravdu nezanechá na nikom moc dobrej dojem, občas si sám ze sebe sice vystřelí, ale to moc nepomůže ... Navíc není kvalitně zpracován. Ale mě se prostě líbil a bavil mě. Furt se něco dělo, násilí dosahuje max levelu a celé je to tak pěkně "špatné" a "hnusné" ... Každopádně nedoporučuju, tohle se vám líbit fakt nebude ... ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Nechutně brutální znásilnění mladé těhotné ženy s ještě nechutnější až bizardní následující vraždou. Následná pomsta zničeného muže je také dokonalá a krvavá. V žádném případě nedoporučuji těhotným ženám a už vůbec né - před porodem ! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podivnou náhodou sa mi dostala do rúk DVD "Hororová kolekcia" filmov od českej distribučnej spoločnosti Popron Video. Obsahovala tri béčkové snímky z kanadskej produkcie ("Vraždiaci buldozér", "Jazda smrti", "Pomstiteľ"). Všetko sú to nízkorozpočtové braky. Asi najviac ma z nich zaujal revenge thriller "Pomstiteľ" (Deaden). Brutálna vražedná pomsta za brutálne zavraždenie tehotnej manželky mala rýchly spád a dostatok drsného násilia. Nasratý, analgetikami a amfetamínom nadopovaný antihrdina Rane sa mi zdal ako celkom sympatický chlapík. Na jedno pozretie je to fajn . ** ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Aké tak asi mám dať hodnotenie filmu, v ktorom mi scenárista naservíruje v jednej scéne hlavného hrdinu, ktorému hlavu skrz naskrz prepichne šíp, v ďalšej scéne už hrdina pláva so šípom v hlave pod vodou a následne po prebudení v nemocnici skočí na rovné nohy a niekoho umláti, dokonca aj hlavičkou. Keďže záporná hodnota sa tu udeľovať nedá, musí stačiť odpad!. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No podle traileru jsem to čekal teda brutálnější, co mě ale celkově sralo byla ta divná kamera a divný barvy, strašně světlý a bolely mě oči(ne ted si nehraju na uživatele LD), každopádně celý film ač je levný a blbí tak se mi celkem zamlouval, nebo spíše první půlhodinka pak se to zvrtne v bůh ví co a já nevím co si myslet. Akce tu je ale je tak neuvěřitelně špatně nasnímaná že je to až hanba. Navíc všechni herci jsou neuvěřitelně nepřesvědčivý že by jeden blil. Prostě béčko na jedno zkouknutí a spíše pro lovce béček než pro jiného diváka. ()

ZdenoLo odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy ľutujem že som si pozrel nejaký film ale za toto by som si zaslúžil pár faciek. Čo "toto" vlastne bolo??! Mizerný dej, mizerný herci... no odpad je slabé slovo !! Kto sa chce potrestať za nejaké hriechy tak vrelo odporúčam. ()

Magoor 

všechny recenze uživatele

Jak by se to dalo popsat bez použití jakýchkoliv vulgarizmů? Je to velmi vytříbeně úžasná slátanina infantilně-idiotských rozměrů. Ale úžasně jsem se bavil! ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Velmi brutální úvod, což vnímám kladně, že se tvůrci nebáli ani takovéto scény. Jenže pak se to začne kazit, neb film diváka učí, že byť jste po těžké operaci hlavy, není problém si sám naordinovat léky, mohutně je zapíjet alkoholem, fetovat a tlouci se do hlavy. K tomu neschopní policisté, roztřesená kamera, ošklivý červený filtr. Celkově promarněný potenciál. ()

kristmeister 

všechny recenze uživatele

tento film mel urcite dobrou myslenku, ael je spatne natoceny, moc me to nechytlo, jednu hvezdu davam za napad a druhou za to, ze aspon jsou ve filmu dobry daberi (švarc, hruška, navrátil a vondra) ()

Reklama

Reklama