Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alena má starosti, úměrné svým šestnácti letům, i své první lásky, daleko víc ji ale zaměstnávají problémy jejích rodičů. Kriticky sleduje hysterickou matku, ústupného otce, a jen k otcově milence přilne. Dívka má pocit, že všude kolem ní je život přijemný a jen ona má vstup do ráje zakázán. A tak na konci příběhu ví jen jedno - takový život, jako její rodiče, ona žít nebude.
Televizní hra vznikla r. 1989 na motivy stejnojmenného románu Jarmily Loukotkové, který vyšel v šedesátých letech dvacátého století. Problémy mladých lidí a jejich rodičů ovšem nejsou o tolik jiné ani v tom jednadvacátém. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Silná slova v názvu. Podstatou ale je kudy se v životě vydat. K čemu se vlastně jedinec hodí? Věčné téma pro dospívání. ()

Reklama

PatoP 

všechny recenze uživatele

Televízna dráma o dospievajúcej holke, ktorá verí v dobro, lásku a pochopenie, no nakoniec o všetko a o všetkých príde. Veľmi milé prekvapenie v podobe mladej, talentovanej a peknej herečky Tamary Kotrbovej, ktorú som až doteraz prakticky v nijakom titule nezaznamenal. Hriešne málo českými režisérmi využitý talent, no prišla revolúcia, otvorili sa zásuvky, v ktorých nič nebolo, takže asi preto. Tamara dokázala, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama