Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 1

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (367)

SeBig 

všechny recenze uživatele

No to jsem se zas posmál trapností..tupá rodina ve stylu step baj step s akorát nesympatickýma držkama a Rokvelem v čele, kterej měl těžce v píči, jelikož věděl, co z tohohle vznikne za výhonek. Nejobyčejnější a stokrát už viděná zápletka, horor možná tak pro 3letý kidos, aby mohli do kina a pak se ve školce vytahovat, že byli na takovýhle šlichtě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další zrebootovaná klasika pro nenáročné teenagerské publikum..zaplaťpánbůh za mého oblíbence Sama Rockwella, kterého vidím rád v podstatě kdekoliv a jen ten mi zpříjemnil tento "opus magnum". Má to něco do sebe, ale možná bych uvítal trošku přízemnosti a ne víceméně alternaci na nesrovnatelně lepší Insidous 2...55% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se mi tato "novinka" v rodince Poltergeistů líbila více než originál. Podobně jako v originále jsem nechápal chování postav, i když tady bylo více uvěřitelné, ale přeci jen by se mohlo vyšilovat ještě o mnoho více, když vám duchové vezmou dceru... Jinak atmosféra byla fajn a chvílema z toho šel strach, hlavně při procházce mezi mrtvými. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úplné prekvapenie. Originál, je v mojej hlave zakorenený ako nedostižný unikát na poli ,,rodinného,, hororu a preto som bol pred predstavením skeptický. Nemusel som. Body stráca jedine kvôli nadmernej priamočiarosti scenára, ktorý ,,to proste len dáva,, a kvôli niektorým doslovným výkladom scén, pričom im uberá na tajuplnosti. A vlastne aj zasadením do dnešnej doby. Tá plazma predsa len nemá taký hrôzostrašný účinok, ako stará kockatá berta spred 30tich rokov. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vrhl jsme se do neznáma, protože název Poltergeist, mi absolutně nic neříkalo (staré díly neznám) a jsem nakonec příjemně překvapený tímto Hororem. Původně jsem si myslel, že to bude ve stylu Insidious či V zajetí démonů, což tenhle typ moc nevyhledávám, ale ve spojení paranormálních jevů, jako zde, se mi to dost líbilo. V druhé polovině mě to vyloženě vcuclo a vyplivlo až na závěrečné titulky. Finále bylo suprový. Sice to není Horor plný krve či infarktových lekaček, ale občas bodne i tohle. Čtvrtá hvězda za slušné obsazení a za to, že děti v hororech nesnáším a tyhle na facku nebyli. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 60. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Samolepka na autě Bowenových v poslední scéně nese nápis "Hooper High School" (Hooperova střední škola). Jedná se o odkaz na režiséra původního Poltergeista (1982), Tobeho Hoopera. (hansel97)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama