Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

92 minutová zívačka. Atmosféra rovna nule. Herci až na divného pana otce, s výrazně přimhouřeným okem, ušli. Remaky většinou stojí za hovno, takže jsem s něčím takovým předem počítal. V podstatě to stejné, co tu bylo před více než 30 lety vylepšené o pár efektů. Nejsvětlejším momentem je průlet dronu šatníkem plným překvapení. K hororu měl tenhle počin pořádně daleko. Ošklivá hvězda, kterou dávám jenom proto, že mám dobrou náladu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další zrebootovaná klasika pro nenáročné teenagerské publikum..zaplaťpánbůh za mého oblíbence Sama Rockwella, kterého vidím rád v podstatě kdekoliv a jen ten mi zpříjemnil tento "opus magnum". Má to něco do sebe, ale možná bych uvítal trošku přízemnosti a ne víceméně alternaci na nesrovnatelně lepší Insidous 2...55% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmy o poltergeistoch, vrátane tých starších slávnejších verzií, ma nikdy nebrali. No ale toto bolo čo? Nečakal som až takýto blábol. Na môj vkus mi to prišlo až moc šibnuté a miestami som nevedel, či sa smiať, či plakať. Jediné pozitívum bol Sam Rockwell, no ale ľutujem ho teda. Asi každý herec musí aspoň raz stúpiť do h....a. V tomto prípade sa to však dalo čakať. Na hranici odpadu. 20/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

U Kenana je víc než u kohokoliv jiného vidět, že měl před Poltergeistem na kontě pouze dětské filmy a tak ani není divu, že stvořil disneyovský horor pro celou rodinu. Bez napětí, lekaček, atmosféry, krve a s těmi nejklišovitějšími strašidly, která patří spíš do céčkových hororů. Navrch byl přítomen mě extra nesympatický a protivný chlapeček a dobrou vizitkou pro horor není ani fakt, že jsem se prakticky celou stopáž vesele uculoval. Ale přesto jsem se bavil, což má na svědomí nejspíš naivita, se kterou byl film točen a ukázková klišovitost, která je, chtě nechtě, svým způsobem poutavá. Tak trochu guilty pleasure. 50% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer ktorý originálu nesiaha ani po členky no na druhej strane vo vlne súčasných hororových príšerností vcelku pozerateľný rodinný horor. Technická stránka filmu ok, obsadenie tiež ujde ale tie triky boli značne podpriemerné. Ako jednohubka stráviteľné ale osobne radšej volím originál. 80te roky sú skrátka nenapodobiteľné. Slabšie 3*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama